Re: Street Photography
Πράκτωρ νομίζω πρέπει να προσέξεις λίγο το ISO σου, αδικεί τη φωτογραφία!
ωραια ατμοσφαιρα .
Ατμόσφαιρα πίνω μπάφους αλλά δεν παίζω pro :ernaehrung004:
ναι, και να φανταστείς ότι έχω κάνει επεξεργασία με noise reduction στο pc.
Το iso ήταν 6400 (f3.2 , 1/20). Απλά είμαι νέος με την μηχανή και δεν την έχω μάθει ακόμα.
Δηλαδή δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι το όριο για τον (πολύ) θόρυβο και από τι ταχύτητα και κάτω στο κλείστρο αρχίζουν να βγαίνουν κουνημένες με το δικό μου χέρι.
Δυστυχώς ακόμα ντρέπομαι να παίρνω πολλές φωτό με διάφορες ρυθμίσεις σε στιγμές όπως την παραπάνω. Π.χ. στην συγκεκριμένη φωτό άναβε το κόκκινο φωτάκι τησ εστίασης και θα ενοχλούσε τον κόσμο αν γινόταν πολλές φορές.
Η μηχανή είναι η Canon EOS M και ο φακός ο Canon EF-M 22mm f/2 STM

Μια χαρά είναι, αλλά σε μερικές θα ήθελα πιο ανοιχτό κάδρο γιατί έχεις κόψει πόδια κ.λ.π.
Και το αλλο που με προβληματιζει, ειναι αν καποιες απο τις φωτογραφιες θα μπορουσαν να θεωρηθουν προσβλητικες προς τα ατομα που απεικονιζουν.
μην φωτογραφίζεις γυναίκες πισώπλατα εκτός αν έχεις την άδειά τους. μπορεί να συνοδεύονται, σου μιλώ εκ πείρας.
Γενικά καλό θα ήταν να παίρνεις την άδεια του κόσμου πριν τον φωτογραφίσεις, ειδικά στα πορτραίτα εκτός αν έχεις κανα τηλεφακό νααα με το συμπάθειο οπότε δεν σε παίρνει χαμπάρι κανείς.
Αν σε ρωτήσουν :
"γιατί με ανέβασες στο Internet χωρίς να με ρωτήσεις ;"
έχεις απάντηση ;
Είναι ένα θέμα που εγώ δεν έχω βρει απάντηση
To "πρόβλημα" μου (σε εισαγωγικά πάντα μην υπάρχει παρεξηγηση) με σχεδον όλες αυτές είναι ότι είναι στα δικά μου μάτια απλά τυχαία κλικ στο δρόμο και όχι φωτογραφία δρόμου. Για μένα η φωτογραφία δρόμου εχει μέσα σκηνοθεσία προυποθέτει ότι ο φωτογράφος έχει δει την σκηνή πριν πατήσει το κλικ. Εξαίρεση τα πορτρέτα δρομου οπου και εκεί το κάδρο και ο "πρωταγωνιστής" πρέπει να δένουν
Θεωρητική πάντα η προσέγγιση μια και δεν έχω καταφέρει να πετύχω τέτοιο συνδιασμό. Απλά τι μ'αρεσει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.