Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

ο πινακας του Rene , αν θυμαμαι καλα ειχε γινει και εξωφυλλο (σκιτσο) στο βιβλιο του Camus, η πτωση.
κυκλοφορησε απο τις εκδοσεις "αγκυρα" στις αρχες του '80 ..

ενταξει την γυναικα δεν μπορω να την εξαφανισω, αλλα εχω πλανο οπως το θες, χωρις την γυναικα:2thumb22sup:

Partisan μου αρεσει η δευτερη και η τεταρτη,αναφορικα με το σκιτσο στο βιβλιο του Καμυ,ναι ειναι πετυχημενο αφου δειχνει την αδιαφορια του< ηρωα> την δειλια αν θες...αλλα δεν δειχνει ολη την εικονα την κοπελα που παει να φουνταρει στα μαυρα νερα.Με κινηματογραφικη ληψη,βιντεοσκοπηση θα ηταν εφικτο αν και σκηνοθετημενο οπως επιβαλλεται.Ισως να γινεται και σε στημενη φωτογραφηση απο καλο μαστορα αναπαριστωντας τα συναισθηματα της αδιαφοριας απο την μερια του και απογνωσης της κοπελας ενα βημα πριν την αυτοκτονια...μεγαλη μορφη ο Καμυ.

Αν μου επιτρέπεται το σχόλιο... τα κάτω 2/3 της φωτογραφίας είναι πολύ ενδιαφέροντα, το πάνω 1/3 δεν έχει να προσφέρει κάτι στην φωτογραφία και ίσως να ήταν καλύτερα αν έλειπε :)
To ασπρόμαυρο πετυχημένο.

Αν μου επιτρέπεται το σχόλιο... τα κάτω 2/3 της φωτογραφίας είναι πολύ ενδιαφέροντα, το πάνω 1/3 δεν έχει να προσφέρει κάτι στην φωτογραφία και ίσως να ήταν καλύτερα αν έλειπε :)
To ασπρόμαυρο πετυχημένο.

Αν έκοβα το πάνω 1/3 , πάει περίπατο ο τίτλος. ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω θα την βαφτιζα "The Observers", και δεν θα εκοβα τιποτε -bye-

Έτσι όπως είδα τεράστιες και τρομακτικές τις σκιές μας, φαντάστηκα τι θα σκέφτονται οι απέναντι.
Αυτό μου βγήκε. ..
Ίσως είμαι και ....λιιιιιγο παραπάνω τσιτωμενος αυτές τις μέρες :flipout:

Partisan μου αρεσει η δευτερη και η τεταρτη,αναφορικα με το σκιτσο στο βιβλιο του Καμυ,ναι ειναι πετυχημενο αφου δειχνει την αδιαφορια του< ηρωα> την δειλια αν θες...αλλα δεν δειχνει ολη την εικονα την κοπελα που παει να φουνταρει στα μαυρα νερα.Με κινηματογραφικη ληψη,βιντεοσκοπηση θα ηταν εφικτο αν και σκηνοθετημενο οπως επιβαλλεται.Ισως να γινεται και σε στημενη φωτογραφηση απο καλο μαστορα αναπαριστωντας τα συναισθηματα της αδιαφοριας απο την μερια του και απογνωσης της κοπελας ενα βημα πριν την αυτοκτονια...μεγαλη μορφη ο Καμυ.

ευχαριστω tim,
"Ασαφη τα ορια αυτης της εικονας"
μια λεπτη γραμμη η τραγωδια και η απαθεια,
ισως φωτογραφιζοντας το κενο , να ξεραμε πιο πολλα....
ναι, μεγαλη μορφη!

night lilies by partis90, on Flickr

μια σημερινή:

tumblr_ngy7f553fO1rptynco1_1280.jpg

μετά το τέλος του editing μου ήρθε η σκέψη, οτι θα κόλλαγε πολύ καλά με αυτή τη μουσική υπόκρουση:
https://www.youtube.com/watch?v=F2gHWWTDlYI

Χρόνια τώρα έχω την απορία τι αμάξι θα οδηγούσε ο Ιησούς στη Γη.
Σήμερα μου λύθηκε η απορία γιατί για κάποιους μόνο ένα Hamer θα του ταίριαζε.
Καλά Χριστούγεννα.
Hamer by thniakos2001, on Flickr

Jesus from New York τώρα και στην Τήνο.
Πρώτα φωτογράφισα και μετά πλησίασα να δω μήπως και στη θέση του οδηγού φανεί κανένας λευκός χιτώνας αλλά δε στάθηκα τυχερός, ο "Ιησούς" απουσίαζε.
Σκεφτείτε κάτι ανάλογο να ίσχυε και στην Ελλάδα τι θα έβλεπαν τα μάτια μας αν και θα είχε πιο ενδιαφέρον από EMK,MON κτλ.
Α και για την ιστορία να πω ότι στο μέσα από το παρμπρίζ υπήρχε ελληνική πινακίδα γιατί το ελληνικό κράτος δεν συγκινείται από Χριστούς και Παναγίες.
Όλα πληρώνουν κινητά και ακίνητα, ανθρώπινα και Θεϊκά.
Μετά από μία ώρα που ξαναπέρασα το αυτοκίνητο απουσίαζε.
Αναμενόμενο θα έλεγα, πολλές οι υποχρεώσεις ενός Θεανθρώπου...

Κάνεις λάθος αγαπητέ, οι επί γης εκπρόσωποι Του ΔΕΝ πληρώνουν, για τον ίδιο δεν ξέρω - αν τον πετύχεις ρώτα τον :7707: