Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Κωστα, θα με ενδιαφερε αν μπορουσες να εξηγησεις το σκεπτικο σου στη δευτερη φωτογραφια για το διαγωνιο καδρο.

αμέ,
κατα κύριο λόγο θα γινόταν αναγκαστικά κροπ, γιατι αριστερά απο την κοπελα υπήρχε ένα τραπέζι καφετέριας , και έπρεπε να φυγη..
μετα επρεπε να κροπαρο επανω στην ασπρη κολόνα , και αυτό θα ήταν η χαριστική βολή για το καδρο
προτίμησα να να το ρίξω στην φόρμα
βοήθησε σε αυτό και η κοπέλα που ήταν ψήλη και το στρογγυλό παραθυράκι πάνω από το κεφάλι της, έτσι η διαγώνιος βρέθηκε!
δέσανε και η άσπρες γραμμες, και η φώτο απέκτησε ....φόρμα!:firstprize:

Σε ευχαριστω, εχω παρατηρησει οτι χρησιμοποιεις συχνα τα ελαφρως στραβα καδρα (δεν μιλαω για τη συγκεκριμενη) και οταν βλεπω φωτογραφιες σου, αρκετες φορες σκεφτομαι οτι πρεπει να σου αρεσει ο Winogrand.

Κωστα, θα με ενδιαφερε αν μπορουσες να εξηγησεις το σκεπτικο σου στη δευτερη φωτογραφια για το διαγωνιο καδρο.

Παναγιωτη, ωραια στιγμη και κειμενο, αν και γενικα ειμαι κατα των κειμενων που ακολουθουν φωτογραφιες. Δεν ξερω αν γινοταν, αλλα πιστευω θα ηταν καλυτερα αν μπορουσες να ησουν λιγο προς τα αριιστερα, ωστε να αποφυγεις τις αλλες 2 γυναικες και να εστιασεις περισσοτερο στο ζευγαρι. Μαλλον θα ηταν τυχαια στιγμη και δεν ειχες απολυτο ελεγχο. Φευγουν ψιλοευκολα με photoshop παντως.

Τελευταία βάζω και κείμενο στις φωτογραφίες όταν για εμένα είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Μπορούσα να κάνω crop αλλά δεν ήθελα όπως και δεν μου αρέσει να αφαιρώ αντικείμενα από τη φωτογραφία.
Η στιγμή ήταν εντελώς τυχαία άλλο ήθελα να τραβήξω και είδα τη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά μου.

χχαχαχ... μα ειναι στην φυση της φωτογραφιας δρομου, το στραβο καδρο....:smash:
ναι μαρεσει ο winogrand

Ωραίο χρώμα Ηλία!!
Οι πρώτες από τα ζευγάρια μου αρέσουν περισσότερο partisan και κυρίως τα παιδιά

10404382_10152398829892511_2578321690102087454_n.jpg

Απάντηση: Street Photography

Αυτό στην μέση είναι είναι μια μεταλλική κολώνα φωτισμού που στην ουσία ήταν η καλυψή μου.Αλλά στο τέλος με πήρε χαμπάρι ο τύπος.Πήγα προς τα εκεί γιατί μου έκανε εντύπωση η στιγμή και το μέρος που διάλεξε να ξεκουραστή και να κάνει ένα τσιγάρο.

Re: Απάντηση: Street Photography

Αυτό στην μέση είναι είναι μια μεταλλική κολώνα φωτισμού που στην ουσία ήταν η καλυψή μου.Αλλά στο τέλος με πήρε χαμπάρι ο τύπος.Πήγα προς τα εκεί γιατί μου έκανε εντύπωση η στιγμή και το μέρος που διάλεξε να ξεκουραστή και να κάνει ένα τσιγάρο.

χαχα, ο τιραμολα εισαι και πηγες να κρυφτεις πισω απο την κολωνα? :p