Πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή να εξαφανίζουμε πράγματα από τις φωτογραφίες![]()
Εγω την α/μ
Θα εκοβα την απλωστρα στο βαθος (επειδη παραειναι ασπρη), και ιιιισως το ειδωλο του τυπου (λογω ασχετης ηλικιας) στο τζαμι αριστερα απο τους πιτσιρικους
Κάτι τέτοιο λες Ηλία;
χαχαχαχα, αυτος ο αγκωνας με προβληματισε πολυ αλλα αμα την croparw μου φαινεται πολυ στενη γιατι πρεπει να κοψω και απο την αλλη πλευρα για να μην κατσει δεξια το θεμα που δεν της παει γιατι η πορεια της γυναικας ειναι προς τα εκει.

Έρωτας by Panos Tiniakos, on FlickrΘα μπορούσα Κώστα να γράφω σεντόνια για τις φωτογραφίες σου για το που συμφωνώ, διαφωνώ κτλ.
Και μόνο ότι με προβληματίζουν ακόμη και όταν δεν μου αρέσουν φωτογραφικά τους δίνει αξία.:SFGSFGSF:
Τα φίλτρα instagramizoun και πλησιάζουν επικίνδυνα social media snapshots.(στα φίλτρα αναφέρομαι).
Το f10 στη πρώτη φόρα με εξιτάρει τρελά.
Που βρήκες τον 23αρη ρε θηρίο?Φακουδάρα!:2thumb22sup:
Ειναι λίγο μακρύ το μανίκι ε? Οκ θα το φτιαξω!!Μηπως μπορεις να της μαζεψεις και καμια 10αρια ποντους την ... μπουζα να γινει η κέντα ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.