Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Στο κέντρο των Αθηνών.

attachment.php

Attachments

• Douleve_katanalose_PSOFAsmall.jpg
    Douleve_katanalose_PSOFAsmall.jpg
    148.6 KB · Views: 317

Το σύνθημα μου τράβηξε την προσοχή και εμένα,
για να μην το βγάλω σκέτο όμως περίμενα απέναντι να περάσει κανένας, κάτι να γίνει τελος πάντων.
Τράβηξα αρκετές, αυτή μου άρεσε περισσότερο και την ανέβασα.

kotsidisjohn μου αρεσουν οι γραμμες της και ο φωτισμος,πολυ ομορφη!

Οριστε και μια απο μενα, από την Γοτθική συνοικία της Καταλανικής πρωτεύουσας.

attachment.php

Attachments

• IMG_4110-2.jpg
    IMG_4110-2.jpg
    62.4 KB · Views: 255

davinci ωραία στιγμή, γενικά όμως οι εικόνες σου έχουν έληψη contrast, brightness παίξε λίγο μαζί τους προσεκτικά χωρίς να κάψεις μαύρα-λευκά...

davinci ωραία στιγμή, γενικά όμως οι εικόνες σου έχουν έληψη contrast, brightness παίξε λίγο μαζί τους προσεκτικά χωρίς να κάψεις μαύρα-λευκά...

Thanks Stelio!

Το κάδρο είναι ΟΚ, το BW του πάει, μόνη ενσταση οι γυρισμένες πλάτες ακριβώς ανάμεσα στο φακό και στο σκηνικό, τόσο κοντά στις φώτο που για μένα δεν ταιριάζει. Ισως με μεγαλύτερη γωνία ή αλλο στιγμιότυπο μια το σκηνικό φαίνεται ενδιαφέρον

Οι γυρισμενες πλατες δεν με ενοχλουν και τοσο, οσο το οτι ειναι πολυ κοντα στις φωτο, οπως λες και εσυ... δεν ξεφονταρουν... θεμα προοπτικης (αν και ειναι τοσο κοντα στον τοιχο, που και με πιο ευρυγωνιο φακο και απο πιο κοντινη αποσταση, δεν θα ειχε αποτελεσμα).

Θα ξαναπερασω, ισως ειμαι πιο τυχερος... καλο θα ηταν και να στεκοταν λιγο πιο δεξια ωστε να φαινονται ολα τα προσωπα στον τοιχο.

Θα ξαναπερασω, ισως ειμαι πιο τυχερος... καλο θα ηταν και να στεκοταν λιγο πιο δεξια ωστε να φαινονται ολα τα προσωπα στον τοιχο.

Αφού περνάς, ενδιαφέρον (αν και λίγο... κλισέ) θα είχε αν πετύχαινες τίποτα παιδάκια να έπαιζαν μπροστά στις αφίσες, ή, ακόμα καλύτερα, απλά να τις κοιτούσαν. Και λίγο χαμήλωμα της κάμερας κλπ κλπ.

Οι γυρισμενες πλατες δεν με ενοχλουν και τοσο, οσο το οτι ειναι πολυ κοντα στις φωτο, οπως λες και εσυ... δεν ξεφονταρουν... θεμα προοπτικης (αν και ειναι τοσο κοντα στον τοιχο, που και με πιο ευρυγωνιο φακο και απο πιο κοντινη αποσταση, δεν θα ειχε αποτελεσμα).

Κανόνισε να βγάλεις καμιά ξεβράκωτη μπροστά στα πρόσωπα των γερόντων :flipout: