Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Όμορφη. Όλα κλειστά και οι 2 μοναδικοί άνθρωποι στο κινητό μέσα στη άγχος.

Ευχαριστώ

43637072300_9e1084d7ed_b.jpg
[/url]_DSF3652 Walk for freedom 2018 Volos by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Street Photography

Νομίζω οτι οι τρεις τελευταίες ανήκουν στην κατηγορία snap shot και όχι τόσο στην street Photography, ξεχωρίζω την Α/Μ με τις κυρίες που μου αρέσει.

Βάζω και 2 δικες μου μεσημεράκι Κυριακής απο Πειραιά ..

_A212407.jpg

_A212387.jpg

Last edited:

Καλή αλλά θέλει λίγο κλέψιμο για να εξαφανίσεις τον ουρανό πάνω αριστερά, χτυπάει στο μάτι χαλώντας την ισσοροπία του καρέ...

Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Φωτό πεζοδρομίου όπως μου αρέσει .... σε εξαιρετικη διαγώνια στοίχιση οι χορευτές
Well done !

Καλή στιγμή αλλά κραυγαλέοι οι περιορισμοί της συσκευής - παρά την εντυπωσιακή πρόοδο, πριν 2-3 χρόνια δεν θα το επιχειρούσαμε καν...

στη γυναίκα αριστερά, φαίνονται και τα τουλάχιστον shots που τράβηξε και στάκαρε το κινητό για μείωση θορύβου.

Ήταν πολύ βιαστική φωτογραφία! Όταν τον κατάλαβα ήταν σχεδόν
μπροστά μου και ίσα που πρόλαβα να τραβήξω την φώτο :blush:

ωραιο shot! καφεδάκι, τσιγαράκι με τον καπνό να εχει σκάσει απο το χείλος. Το σέπια ταιριάζει απόλυτα με την σκηνη / χαρακτήρα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Έχω και την επόμενη όπου ο καπνός διαχέεται, αυτή μου άρεσε πιο πολύ αλλά το sepia έκατσε καλύτερα στην πρώτη και γιαυτο το έβαλα .... είναι φίλτρο αυτούσιο της GX800

69D87FF3-7A9C-412A-B294-0489110858E4.jpg

Δημήτρη ενώ μου αρέσει πολύ η γεωμετρία με οριζόντιες κάθετες και διαγώνιες γραμμές, θα ήθελα να τον άνθρωπο να έχει "αέρα". Ιδανικά να ήταν δηλαδή στο πρώτο δεξιά παράθυρο. Γιατί τώρα τον βλέπω και οδηγεί το μάτι έξω από τη φωτογραφία.