Φωτογραφία "δρόμου"

Καλή, μου αρέσει το κόκκινο που βγάζει μάτια πάνω στον Α/Μ καμβά της covid-κατάθλιψης...

dateposted-public
P2020143.jpg
P2020139.jpg

dateposted-public

Attachments

• P2020132.jpg
    P2020132.jpg
    156.1 KB · Views: 203
Όντως πολύ ωραίο κάδρο!

Ευχαριστώ και τους δύο, αλλά ήταν λίγο τυχερή λήψη. Έβγαλα 2 αγχωμένες φωτογραφίες, προσπαθώντας να είμαι απαρατήρητος και διάλεξα αυτή για ανέβασμα. Αν και πλέον έχω μπει στη διαδικασία να επεμβαίνω στα raw των πετυχημένων εικόνων, αυτό είναι εντελώς SOOC jpg.

Και ποιός σου είπε ότι δεν θες τύχη (και) στην φωτογραφία? Αλλά όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι "συν Αθηνά και χείρα κίνει"...

Τελικά τα λεωφορεία φαίνονται να σε εμπνέουν....Προφανώς αμήχανος (όλοι το έχουμε αισθανθεί όταν σκοπεύουμε ανθρώπους) σου έφυγε κάπως η εστίαση στο χέρι! Καλή ιδέα.....

Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Τελικά τα λεωφορεία φαίνονται να σε εμπνέουν....Προφανώς αμήχανος (όλοι το έχουμε αισθανθεί όταν σκοπεύουμε ανθρώπους) σου έφυγε κάπως η εστίαση στο χέρι! Καλή ιδέα.....

Περνάω πολλές ώρες στα ΜΜΜ. Εάν είχα μια αόρατη κάμερα, θα ανέβαζα αποκλειστικά πορτραίτα ώμου-προσώπου στα λεωφορεία. Ελλείψει αυτής, βγάζω 10 τέτοιες φωτογραφίες το μήνα και ανεβάζω 1... Ευχαριστώ για το σχόλιο!

Aπο τις καλυτερες που εχω δει.

Ιωσηφ αν εχεις την δυνατοτητα επαναληψης της βαλε ως θεμα μια κοπελα με κανα εμπριμε ή ανοιχτοχρωμο φορεμα.