Φωτογραφία "δρόμου"

"Father
For 30 years
I have walked this earth
Among my peers
I feel like dying tonight"

View attachment 181773

Αυτη εχει ολα τα εχεγγυα για να ξεχωρισει. Ισως να πηγαινα πιο δεξια εγω για να ξεκολλησει το δεξι κεφαλι απο το πεζουλι και να φονταρει και αυτο σε λευκες πλακες. Αλλα ετσι ισως αλλαζε και η γεωμετρια του καδρου.

Στην αναγκη ας τους ζηταγες και μια χαρη να κουνηθουν ελαχιστα :D

• Haha
Reactions: toupia
Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η καπελαδούρα με την κορδέλα και τα άσπρα πουά. Τέλειο κοντράστ μεταξύ ανεμελειάς και "σκληρού" περιβάλλοντος...

• Like
Μ' αρέσει πολύ!
Θα την ονόμαζα " Οι ασώματες κεφαλές"...
Αυτη εχει ολα τα εχεγγυα για να ξεχωρισει.
Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η καπελαδούρα με την κορδέλα και τα άσπρα πουά. Τέλειο κοντράστ μεταξύ ανεμελειάς και "σκληρού" περιβάλλοντος...

Ευχαριστώ για τα σχόλια (πάντως η δική μου αγαπημένη είναι αυτή).

Ευχαριστώ για τα σχόλια (πάντως η δική μου αγαπημένη είναι αυτή).

Αν μιλας για το ποστ #3,912

Δεν εχει κατι αυτη. Εννοω δεν εχει καδρο και ισορροπια, εντασεις φωτιστικες και κυριως ξεκαθαρες φορμες .

Εκτος αν την αγαπας για κατι που ξερεις εσυ καλυτερα ;)

Αν μιλας για το ποστ #3,912

Δεν εχει κατι αυτη. Εννοω δεν εχει καδρο και ισορροπια, εντασεις φωτιστικες και κυριως ξεκαθαρες φορμες .

Εκτος αν την αγαπας για κατι που ξερεις εσυ καλυτερα ;)
Χμ, κρίμα. Όχι, δεν είναι προσωπικοί λόγοι (know what I mean, know what I mean) ;) .
Με ενθουσίασε η αντίθεση του γυναικείου σώματος με τη μηχανή, το ανολοκλήρωτο των φιγούρων τους (στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο crop), η διαγώνιος με τα δέντρα, το γέμισμα με τα φύλλα, το contrast των χρωμάτων.

Το κατω μερος της εικονας ειναι περιττο στην συνθεση του καδρου ετσι οπως ειναι . Το εδαφος με τα φυλλα εννοω.

Τωρα για να κανει αντιθεση το γυναικειο σωμα με την μηχανη θα πρεπει ή να φορα κανα φουστανακι να βλεπουμε ποδι ή στην καλυτερη κανα αλλου τονου ή ανοιχτοχρωμο παντελονι. Ετσι οπως ειναι τωρα "κολλανε" μεταξυ τους οπως λεμε ή να φωτιζοταν πολυ εντονα και ξεκαθαρα το σετ ποδια ωστε να κανει σιλουετα για να ξεχωρισει.

Το κατω μερος της εικονας ειναι περιττο στην συνθεση του καδρου ετσι οπως ειναι . Το εδαφος με τα φυλλα εννοω.

Τωρα για να κανει αντιθεση το γυναικειο σωμα με την μηχανη θα πρεπει ή να φορα κανα φουστανακι να βλεπουμε ποδι ή στην καλυτερη κανα αλλου τονου ή ανοιχτοχρωμο παντελονι. Ετσι οπως ειναι τωρα "κολλανε" μεταξυ τους οπως λεμε ή να φωτιζοταν πολυ εντονα και ξεκαθαρα το σετ ποδια ωστε να κανει σιλουετα για να ξεχωρισει.
Συνεχίζει να μου αρέσει η φωτογραφία όπως είναι, αλλά ΟΚ, δεν μπορώ να διαφωνήσω σε τίποτα από όσα έγραψες! Ευχαριστώ!

Nαι βρε καλα κανει και σου αρεσει. Απλα κουβεντα κανουμε για το καδρο κυριως.

Τα πιο πολλα πανω στο καδρο τα εμαθα με ανηλεή κριτική σε φωτογραφιες μου .

• Like