Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

attachment.php

φίλε μου οπωσδήποτε να κάνεισ άλμπουμ online. Αξίζει μόνο και μόνο για τη Ρώμη.

Απάντηση: Re: Street Photography

@akillas
εάν μπορείς να σμικρύνεις λιγάκι τις φωτογραφίες πριν τις ανεβάζεις, αφενός μεν γιατί πολλοί έχουμε ρυθμισμένη τη σελίδα να τις προβάλλει σε πλήρες μέγεθος, αφετέρου δε γιατί εν προκειμένω το πλήρες μέγεθος όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα αλλά προβάλλει σε όλο το μεγαλείο της την τεχνική αθλιότητα τέτοιων αρχείων, νυκτερινά και τίγκα στον θόρυβο.
Για δες πόσο πιο εύπεπτη φαίνεται στο 800χ600!

Aμαν με αποθάρρυνες τελείως... τεχνική αθλιότητα....
Εντάξει θα βελτιωθω :2thumb22sup:

Όσο για το μεγεθος λάθος εκ παραδρομής.

Τεχνική αθλιότητα στο αρχείο διευκρίνησα, άρα δεν είναι θέμα σφάλματος ή βελτίωσής σου. Για δες πώς ο άσπρος τοίχος βγαίνει με μπλε και πράσινους κόκκους σαν απορρυπαντικό. Κάνε το μια σμίκρυνση, πέρνα το εάν θέλεις και από μια αποθορρυβοποίηση, δεν έχει νόημα να ανεβάζεις αυτούσιο αρχείο 6mp εάν είναι τέτοιας ποιότητας.

φίλε μου οπωσδήποτε να κάνεισ άλμπουμ online. Αξίζει μόνο και μόνο για τη Ρώμη.

Ευχαριστώ Βλάσση και εσένα Σίμο....

Σίμο δεν έκανα απολυτώς τίποτα, έτυχε να είμαι στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη ώρα.....αν εννοείς για το PS, νομίζω 2 φίλτρα είναι όταν πάω σπίτι θα σας πω...

να στε καλά, μου δίνεται θάρρος, το λιγότερο.....

Y.Γ Να υπενθυμίσω ότι τραβάω με την Nikon D60 και τον μαμίσιο φακό 18-55VR....

Τεχνική αθλιότητα στο αρχείο διευκρίνησα, άρα δεν είναι θέμα σφάλματος ή βελτίωσής σου. Για δες πώς ο άσπρος τοίχος βγαίνει με μπλε και πράσινους κόκκους σαν απορρυπαντικό. Κάνε το μια σμίκρυνση, πέρνα το εάν θέλεις και από μια αποθορρυβοποίηση, δεν έχει νόημα να ανεβάζεις αυτούσιο αρχείο 6mp εάν είναι τέτοιας ποιότητας.

:hmmmm2: thanx!

Y.Γ Να υπενθυμίσω ότι τραβάω με την Nikon D60 και τον μαμίσιο φακό 18-55VR....

...που τον δουλεύεις τέλεια, γιατί οι φωτογραφίες σου είναι άψογες!

Μέγιστη σημασία το να βρίσκεσαι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και να καδράρεις σωστά!

Μπράβο Αιμίλιε!

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

...που τον δουλεύεις τέλεια, γιατί οι φωτογραφίες σου είναι άψογες!

Μέγιστη σημασία το να βρίσκεσαι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και να καδράρεις σωστά!

Μπράβο Αιμίλιε!

Ευχαριστώ ρε Νικ, να σαι καλά!!!Φιλιά στα βλαστάρια.....ρε...

Απάντηση: Street Photography

:ernaehrung004:

ευχαριστώ!!
:BDGBGDB55:

ένα σου λέω: πονάει ο όμως μου από το συνεχές κράτημα μωρού...

:SFGSFGSF::worshippy:

Πως σε μια τυπική φωτογραφία, η οπτική δίνει "άλλο" αέρα...

Respect...

Πως σε "μια αδιαφορη, μεχρι αχρηστη φωτογραφια", η οπτικη και η επεξεργασια, που ειναι "οσο πρεπει"....

Αν ειχε και εναν ανθρωπο μεσα...

:SFGSFGSF::worshippy:

Πως σε μια τυπική φωτογραφία, η οπτική δίνει "άλλο" αέρα...

Respect...

Οι σκάλες δεν είναι ποτέ τυπικές, στο υποσυνείδητο είναι η πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να ανέβει ψηλότερα...
Ο Πύργος της Βαβέλ, stairway to heaven κ.λ.π.

επειδη δεν υπηρχε ανθρωπος που σκεφτηκα να ξαναπω και να πω σε εναν φιλο μου να τον στησω , εβαλα ενα αλλο λαυερ μια σκια που δειχνει οτι ανεβαινει προς τα πανω...κατι σαν φαντασμα..