Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

attachment.php

Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Σάββατο 4/6/2010, ώρα 7:15.

Attachments

• 05062010053.jpg
    05062010053.jpg
    57.2 KB · Views: 284

Το έτερον ήμισυ.....

attachment.php

Σοκάκι(απο τα χιλιάδες), στην Ρώμη.....

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    56.7 KB · Views: 259

4596251833_12c280fbc7_b.jpg

Από το Ναύπλιο, έχοντας αφήσει μόνο τα "κόκκινα" στην φωτογραφία..

Παιδιά είμαι νέος σε αυτά τα πράγματα μπορεί κάποιος να σχολιάσει τη δική μου φωτογραφία;

Attachments

• AKAMAS.jpg
    AKAMAS.jpg
    29.8 KB · Views: 56

Παιδιά είμαι νέος σε αυτά τα πράγματα μπορεί κάποιος να σχολιάσει τη δική μου φωτογραφία;

Attachments

• AKAMAS.jpg
    AKAMAS.jpg
    126.2 KB · Views: 46

Καλώς ήρθες στο forum!!! Μπορούμε να σχολιάσουμε αλλά πήγαινε πρώτα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...E1%F3%EC%E1+%F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E9%FE%ED και δες πως ανεβάζουμε φωτογραφίες. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερα τα έργα σου...

Ελπίζω να τα κατάφερα

Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα, όταν συνηθίσεις δεν θα το σκέφτεσαι καθόλου. Δεν τα κατάφερες ακόμα:

Aφού ανεβάσεις την φωτογραφία,κλείνεις το παράθυρο, κανεις δεξί κλικ πάνω στον δεσμό της, αντιγραφή δεσμού, αριστερό κλικ πάνω στο εικονίδιο για εισαγωγή εικόνας, ΣΒΗΝΕΙΣ το "http:" στο παραθυράκι που σου ανοίγει, και τέλος δεξί κλικ και paste... Αν δεν τα θυμάσαι γράψτα, μέχρι να συνηθίσεις :2thumb22sup:

Attachments

• Akamas.jpg
    Akamas.jpg
    191.3 KB · Views: 62
Last edited:
Απάντηση: Street Photography

Αρκετά καλή. Αυτό που θα την έκανε πραγματικά ενδιαφέρουσα όμως, είναι το πιο τονισμένο χρώμα.

Η σύνθεση είναι καλή, ίσως ήταν καλύτερη με τα σκαλοπάτια πιο χαμηλά και κοντά.

Δοκίμασε και κάποια άλλη ώρα, με διαφορετικό φωτισμό...

Περιμένουμε αποτελέσματα-bye-

Ίσως ασπρόμαυρη έδειχνε καλύτερα, καθότι συννεφιασμένη

Last edited: