Εννοείται οτι μπορείς να ρωτήσεις , την σκεψη σου την είχα άλλωστε και εγώ όταν πήγα στο σημείο και όπως είπα και στον Τεο όσο και να προσπάθησα (παρόλο το λιγοστό φως) δεν μπόρεσα να ξεφύγω από την κολώνα και να πάρω σωστό κάδρο πίσω. Αν και δεν το καταλαβαίνετε από τη φωτό που ανέβασα η σκαλιτσα απέχει μόλις 40-50 εκ. από την κολώνα που είναι ακριβώς πίσω της, η οπτική της φωτογραφίας μου ξεγελά (ξεγέλασε και εμένα μιας και ξαναπήγα σήμερα πρωί στις 7.00 για να το διπλότσεκάρω), νομίζεις οτι υπάρχει αρκετός χώρος και μάλιστα οτι δεν είναι πίσω ακριβώς η κολώνα. Πήρα λοιπόν και σήμερα μερικες ακόμη φωτό από άλλες γωνιές, δυστυχώς με η χωρίς τρίποδο ημουν τόσο κοντά ακόμη και με ευρυγώνιο 16mm (eq. 35mm) που η σκάλα κυριαρχούσε στο κάδρο και ολα τα υπολοιπα στο background χανονταν ή τα παρεμπόδιζε/ μπλέκονταν μαζί τους, θα ανεβάσω κάποια μόλις τις δω και υπάρχει κάτι που να μου αρέσει καπως.
Βεβαια είναι πρωινές και επειδή το φως ήρθε γρήγορα αναγκάστηκα σε μερικες και έβαλα και τριπλό ND (και φοβαμαι οτι θα έχουν μπόλικη βινιετα και πιθανόν και πτώση οξύτητας) μιας και δεν έχω αξιωθεί ακόμη να πάρω 10αρι, (έχω ένα 6αρι , 2 και 4 στοπ.)
Βεβαια είναι πρωινές και επειδή το φως ήρθε γρήγορα αναγκάστηκα σε μερικες και έβαλα και τριπλό ND (και φοβαμαι οτι θα έχουν μπόλικη βινιετα και πιθανόν και πτώση οξύτητας) μιας και δεν έχω αξιωθεί ακόμη να πάρω 10αρι, (έχω ένα 6αρι , 2 και 4 στοπ.)