Καλησπέρα στα μέλη και τους λάτρεις της φωτογραφίας μακράς έκθεσης. Αυτή τη φορά δεν θα ανεβάσω κάποια φωτο ΜΕ, απλώς ήθελα να κάνω δύο ανακοινώσεις.
Από 23 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου θα συμμετέχω στην ομαδική έκθεση "Monochrome 2018" της Blank Wall Gallery με τη φωτογραφία μου "small craft on a milk sea". Η επιλογή έγινε κατόπιν διαγωνισμού ανάμεσα σε φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Να πω εδώ ότι αν κάποιος από εσάς βρεθεί στο χώρο της έκθεσης
LINK, και του αρέσει η φωτογραφία μου, μπορεί να την αγοράσει έναντι ενός συμβολικού ποσού.
Επίσης σας ενημερώσω ότι ήδη από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου συμμετέχω σε διεθνή έκθεση φωτογραφίας στην Κωνστάντα της Ρουμανίας κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από τους διοργανωτές. Θα εκθέσω 10 έργα διαστάσεων 70x50εκ, όλα κατηγορίας ΜΕ στο Μουσείο Τέχνης. Πέραν της τιμής που μου έκαναν, αποφάσισαν να τοποθετήσουν τα έργα μου δίπλα σε εκείνα του Olivier Robert, ενός διεθνούς φήμης φωτογράφου που ασχολείται επίσης με φωτογραφία ΜΕ και του οποίου τη δουλειά εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα βρίσκομαι στην Κωνστάντα από 2 έως 6 Μαρτίου για να γνωρίσω από κοντά τον συγκεκριμένο φωτογράφο αλλά και τον κόσμο που θα βρίσκεται εκεί.
Παράλληλα, οι ίδιοι διοργανωτές μου ζήτησαν να συμμετάσχω με σχετικό υλικό το 2019 σε νέα διεθνή έκθεση που θα γίνει στην Αβίντες της Πορτογαλίας.
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος βρίσκεται εκεί ή πχ στο Βουκουρέστι από 2 έως 6 Μαρτίου, θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά!