Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Ωραίο θέμα. Επειδή ήδη είναι βγαλμένη στο σούρουπο, προσωπικά θα την προτιμούσα χωρίς βινιέττα.

Σε ευχαριστώ Θοδωρή! Θα δοκιμάσω την αλλαγή που προτείνεις.

"etherlight"

Λίμνη Βεγορίτιδα με βροχή. Επειδή είναι μία φωτογραφία που της ταιριάζει τόσο το τετράγωνο όσο και το 3:2 φορμά, ανεβάζω και τις δύο εκδοχές.

etherlight by Teo Kefalopoulos, on Flickr

Eξαιρετικη, με το τετραγωνο φορμα να με κερδιζει! Μου αρεσει πολυ η απλοτητα του καδρου σε συνδυασμο με το ομορφο φαναρι.

Σύρος, παραλία Αγκαθωπές..

43130248562_6924abeee8_b.jpg

Ναι, ίσως είναι too much ο βράχος αλλά δεν θα παρατούσα τόσο εύκολα το κάδρο. Η διαβάθμιση σε 3 τόνους του γκρι έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω εικόνα του χώρου αλλά ίσως εδώ να ταίριαζε ένα τετράγωνο ή κάθετο κάδρο και λίγο πιο ανοιχτό εστιακό μήκος.

Ναι, ίσως είναι too much ο βράχος αλλά δεν θα παρατούσα τόσο εύκολα το κάδρο. Η διαβάθμιση σε 3 τόνους του γκρι έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω εικόνα του χώρου αλλά ίσως εδώ να ταίριαζε ένα τετράγωνο ή κάθετο κάδρο και λίγο πιο ανοιχτό εστιακό μήκος.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Ο βράχος ήταν στο τέρμα της παραλίας και απλά είπα να πειραματιστώ. Θα το δοκιμάσω αν καταφέρω να ξαναπάω εκεί, αν και λίγο δύσκολο. Το πως κατέβηκα στην συγκεκριμένη παραλία ήταν ψιλό άθλος και βασικά από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε τρόπος για αναστροφή. Θέλει 4χ4. Μετά τις πρόσφατες βροχές το 4χ4 υποθέτω θα είναι μονόδρομος.

Πολύ καλή, όπως πάντα! Ο διαχωρισμός ουρανός - γη με ενόχλησε λίγο στην αρχή, αλλά όσο την κοιτάω μπαίνω στην λογική...

οκ, θα έλεγα ότι είναι από τις φωτογραφίες μου που έχουν τιμήσει όσο δεν πάει τον κανόνα των τρίτων...

Ενω απο συνθεση πασχει παρα πολυ, δεν μπορουσα να βρω ενα ομορφο καδρο αλλα απο την αλλη μου αρεσε το σχεδιο που δημιουργουσε. Οποτε voila, χωρις να αξιωνει και δαφνες
Amusement Painting by alex-mand, on Flickr