Ιωσήφ σαν περιεχόμενο κάδρου είναι όντως ωραία. Σαν προσωπική γνώμη, θα άλλαζα τις τιμές κυρίως στις μεσαίες συχνότητες, δηλ. αρκετό dodge mids στο νερό και ένα αρνητικό Exposure grad στον ουρανό. Φυσικά σε αυτό το είδος φωτογραφίας μόνο για υποκειμενική άποψη μπορούμε να μιλάμε...
"on liquid ground"
Άλλη μία λήψη στην αγαπημένη μου λίμνη Βεγορίτιδα. Μία ροδακινιά σε λάθος μέρος...
"a bridge to nowhere"
Μία απλώστρα διχτυών στο Δέλτα Αξιού. Σε αυτό το θέμα που έχω επισκευτεί ουκ ολίγες φορές, αυτό που ήθελα να δω ήταν να είναι γυμνό, χωρίς δίχτυα, για να αναδειχθούν οι λεπτομέρειες της κατασκευής και επίσης η θάλασσα να έχει χαμηλό ύψος για να πάρω μεγάλες αντανακλάσεις. Ήταν η μοναδική φορά που συνδυάστηκαν και τα δύο και μάλιστα με ένα εκπληκτικό "θαμπό" φως λόγω της βροχής κατά τη διάρκεια της λήψης.
"one alone"
Ένας ερωδιός μετά τη βροχή, σε συνθήκες ομίχλης και απόλυτης ησυχίας. Ευτυχώς ο θόρυβος από το αυτοκίνητο δεν τον τρόμαξε και πρόλαβα να πάρω τη φωτογραφία όπως ήθελα. Λίγο μετά, πέταξε μακριά.
"stone in focus"
Ένα φωτογραφικό έργο που βασίζεται στον κανόνα των τρίτων με θέμα μία απλή πέτρα. Είναι από τις περιπτώσεις που η fine art φωτογραφία δείχνει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στην επιλογή του θέματος και να κινηθεί πολύ έξω από τα δεδομένα που ισχύουν για άλλα είδη φωτογραφίας. Νομίζω είναι ένα καλό παράδειγμα του πως να παρουσιάσεις ένα ασυνήθιστο θέμα με έναν ασυνήθιστο τρόπο.