Δεν είναι πολύ σκοτεινή; Ή η οθόνη μου φταίει;
Είναι! Εσκεμμένα…Δεν είναι πολύ σκοτεινή; Ή η οθόνη μου φταίει;
Πολύ καλή! Έχω βγάλει σχεδόν ίδιο κάδρο από το ίδιο σημείο! Αν μου επιτρέπεις, μερικές παρατηρήσεις. Δεν ξέρω αν τα σύννεφα έχουν αυτή τη ροή λόγω της ΜΕ αλλά αν ενισχύθηκαν με radial blur ίσως δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Επίσης, θα προτιμούσα να δω την κορυφή του πύργου στο άνω αριστερό τρίτο του κάδρου και όχι τόσο ψηλά στο πάνω μέρος. Βέβαια, υπάρχει αρκετός "αέρας" από πάνω αλλά νομίζω πως εδώ ο κανόνας των τρίτων ίσως θα βοηθούσε. Επίσης, θα γύριζα την κάμερα ελάχιστα προς τα αριστερά (ή θα έκανα πιο ανοιχτό κάδρο) έτσι ώστε το τμήμα της γέφυρας στο βάθος να καταλήγει ακριβώς στο κέντρο του κάδρου. Τέλος, το δεξί άκρο της γέφυρας θα μου άρεσε να το δω να ξεκινά ακριβώς από την πάνω δεξιά γωνία του κάδρου. Πάραυτα συνολικά στέκεται πολύ καλά η φωτογραφία.
Άλλο ένα ωραίο κάδρο, θα πω όμως πάλι τη σύστασή μου, ότι θα ήθελα εκεί που ο πυλώνας της γέφυρας συναντά το ναό, αυτό να γίνεται στο πάνω δεξί τρίτο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το κρίσιμο κομμάτι του κάδρου έχει πάει πολύ στην άκρη...
Ναι.10 στοπ φιλτρο ?
Ευχαριστώ, Θοδωρή, και πάλι.Άλλο ένα ωραίο κάδρο, θα πω όμως πάλι τη σύστασή μου, ότι θα ήθελα εκεί που ο πυλώνας της γέφυρας συναντά το ναό, αυτό να γίνεται στο πάνω δεξί τρίτο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το κρίσιμο κομμάτι του κάδρου έχει πάει πολύ στην άκρη...
Α! ένα από τα σημεία που έπαιζα μικρός! ...μόνο που δεν ήταν ακριβώς εξέδρα, αλλά το σημείο που έβγαιναν τα λύματα πριν γίνει ο βιολογικός"per aspera"
Λήψη υπό βροχή και αέρα μπροστά σε απομεινάρια εξέδρας στα Ν. Μουδανιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.