Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλήμερα.Ενα κλικ παραπάνω τα highlights θα ήταν ιδανική τιμή για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.Και έτσι όμως μου αρέσει

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Καλήμερα.Ενα κλικ παραπάνω τα highlights θα ήταν ιδανική τιμή για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.Και έτσι όμως μου αρέσει
Καλημέρα, και να φανταστείς οτι το τράβηξα αλλά πολύ μετρημένα για να μη ξεφύγω απο την σκοτεινιά που είχε πραγματικά!

• Like
Reactions: gkpapad
Καλή αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο ουρανό - σύννεφα κι να έλειπε το κάτω κομμάτι , θα ήταν πιστεύω πιο ισσοροπημένη

Αριστερά θα κούρευα το έντονο φως με αποπροσανατολίζει έστω κι λίγο. Νομίζω θέλει και ένα κλικ ίσιωμα.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Καλή αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο ουρανό - σύννεφα κι να έλειπε το κάτω κομμάτι , θα ήταν πιστεύω πιο ισσοροπημένη

Αριστερά θα κούρευα το έντονο φως με αποπροσανατολίζει έστω κι λίγο. Νομίζω θέλει και ένα κλικ ίσιωμα.
Την έχω και σε portrait οπου έχει περισσότερο ουρανό (απ οσο θυμάμαι), είναι ίσια πάντως :D

• Like
Reactions: kbouk