Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

saloni4.jpg

δε μαρεσει η σταση στα δεξια.
πολυ σφιγμενη φαινεται και στητη.Καθολου αερας.
αυτα βλεπω παντως εγω.
Θα προτιμουσα να ηταν εγκυος δλδ και να κοιταζε την κοιλια της ετσι οπως την πιανει.

GoMAr δεν εβαλα τις φωτο για να κανει ο καθενας την κριτικη του μ αυτα που του ρχονται εκεινη την ωρα στο μυαλο.

Προσπαθησε να πας εκει, να κανεις το ιδιο, σκεψου τι γραφεις.
Απο την καρεκλα μας ολα καλα, ολοι κριτκοι ειμαστε..

Και μετα το ξανασυζηταμε...

:smile:

Γιαννη δεν μου φαινεται τοσο κακοπιστη η κριτικη του Gomar. Μπορει να ειναι σκληρη αλλα τουλαχιστον προσπαθει να βγαλει μια θεωρητικα καλη προοπτικη σε πιθανη επαναληψη της .
Για μενα εχει και δικιο. Την αριστερη δεν την σχολιαζω καθολου ειναι λαθος επιλογη σε σχεση με τον σωματοτυπο της κοπελας.
Την δειχνει νανο ενω στην δευτερη βλεπουμε καλυτερη γωνια που την κολακευει. Ομως η σταση της οντως ειναι περιεργη. Μπορει να μην το ειχε η κοπελλα δεν ευθυνεται παντα ο φωτογραφος για τις υποκριτικες ικανοτητες και το στησιμο του μοντελου του.

Εμενα αλλη απορια μου γεννησε.....Εχεις κανει ενθεση την κοπελλα και δεν φαινεται να κολλαει τοσο με το φως ή απλα το παραζορισες στο φωτομαγαζο και δεν κολλανε οι φωτιστικες συνθηκες ?

Δηλαδη, για να καταλαβω και κατι ακομα,
ο μονος λογος για να βαζει καποιος φωτογραφια σ αυτο το φορουμ, ειναι για να κανουν κριτικη οι υπολοιποι?

Αν ειναι να μη βαζουμε.

Σιγουρα ολο κ καποιοι αλλοι λογοι θα υπαρχουν.
(επισης για να βρεις πελατες εδω..χαχαχαχαχ....)

Βαζουμε φωτογραφιες για να τις μοιραστουμε με τους συνφορουμιτες μας , να μας πουνε αν τους αρεσει και ΚΥΡΙΩΣ να μας κανουν κριτικη για να βελτιωθουμε γιατι ΟΛΟΙ μπορουμε να βελτιωθουμε και φυσικα να μαθουμε τους αλλους απο την εμπειρια μας σε διαφορες ληψεις.

Δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα απο το να μοιραζεσαι και να ανταλλασεις αποψεις.

Η κριτική που ασκούμε σε αυτό εδώ το forum είναι φιλική, με σκοπό την βελτίωση όλων μας. Υπάρχει "αρνητική" και "θετική" κριτική, σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι ΘΕΤΙΚΌ...

Εγω παντως, ανεβαζω εδω φωτογραφιες που μου αρεσουν πολυ, αλλα εχουν "κατι" που δεν μου καθεται καλα, και με τρωει...
Αυτο το "κατι" περιμενω να μου δειξετε ολοι εσεις εδω, και θα παω να την ξανατραβηξω (αν μπορω) ή να την ξαναεπεξεργαστω...
Ειναι (κατα τη γνωμη μου) σχεδον απιθανο μια φωτο να μην εχει εστω κι ενα λαθος.
Παντα, κατι θα μπορουσε να γινει λιγο καλυτερα.
Ε, λοιπον γι αυτο υπαρχουν τα τριτα ματια: για να βλεπουν πιο αντικειμενικα...

ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (και ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!!!!!!!!)

Φιλικα

Ηλιας

Ωραίες! Ξεχωρίζω ( στα συν ) το καψιματάκι του τοίχου στην πρώτη ( ISO 100 γαρ ) και τη φιγούρα στη μεσαία που με παραπέμπει στο The Wall του Άλαν Πάρκερ.
Χρόνια Πολλά!!

Πολυ ωραιες Paul!
btw,ειδα και τις φωτογραφιες σου παλι στο flickr,πολυ καλη δουλεια κανεις :ernaehrung004:

Συμφωνω και εγω,πολυ καλη δουλεια.
Μου αρεσει ιδιαιτερα η τελευταια,την θεωρω εκφραστικοτατη

Ευχαριστω, η τελευταια δεν ταιριαζει και πολυ στα πορτρετα βεβαια :)

paul εμένα μου αρέσουν όλες είναι πολύ ατμοσφαιρικές.

Μονο:)
Τα RAW δεν τα αντεχει ο κομπιουτερ μου:)
ειχα δοκιμασει RAW καποτε, αλλα δεν ειδα μεγαλες διαφορες, και απλα περιπλεκουν την ολη διαδικασια ΙΜΗΟ

Η αλήθεια είναι ότι τα jpeg των Olympus είναι συχνά "άπαιχτα". Συνήθως κι εγώ τραβάω raw+jpeg με πλήρη ανάλυση, γιατί αρκετές φορές το raw απλά είναι για ασφάλεια, αν κάνω καμιά "πατάτα"

χαμηλο φως δωματιου και ενα ringflash μπροστα
attachment.php

Attachments

• _MG_5032-Edit.jpg
    _MG_5032-Edit.jpg
    41.8 KB · Views: 151

ωραιο μοντελο!:))
αν μπορεις βαλτην λιγο πιο μπροστα απο το τοιχο την επομενη φωρα, για να μην φαινεται τοσο πολυ η σκια, και τα χερια καλο ειναι να μην τα κοβεις.

ωραιο μοντελο!:))
αν μπορεις βαλτην λιγο πιο μπροστα απο το τοιχο την επομενη φωρα, για να μην φαινεται τοσο πολυ η σκια, και τα χερια καλο ειναι να μην τα κοβεις.

θενκς paul:a0210:
ναι εχεις απολυτο δικιο
ολο κατι μου φευγει
παω να φτιαξω το φως χανω το καδρο
παω να φτιαξω το καδρο χανω το φως χαχαχαχα
η σκια μου χτυπησε και μενα και ηθελα να δοκιμασω να την σβησω αλλα δεν προλαβα