Re: Πορτρέτο
Είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι στα 50mm? Μου φαίνεται περίεργη η προοπτική για 50mm σε APS..
Είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι στα 50mm? Μου φαίνεται περίεργη η προοπτική για 50mm σε APS..
Αημακη, λιγο να μαλακωσεις τον αγκωνα και κατι με (ψιλο)ενοχλει στο κροπ κατω, ετσι οπως κοβεται στη μεση ο μηρος και το γονατο....Φως καλο, χρωματα καλα, το φοντο λιγο βαρυ, το βλεμα εντονο αρκετα, η εκφραση πολυ δυνατη... :2thumb22sup:
View attachment 91223 Eννοω αυτο το σημαδι, που δειχνει ελαφρα αντιαισθητικο για τετοια φωτογραφιση.... με τα φιλτρα που κυκλοφορουν στα διαφορα προγραμματα επεξεργασιας, νομιζω μπορει να φυγει ευκολα...
Ναι κ εμένα για πιό ευρυγώνιο μου κάνει.
Resize απο resiζε έχει διαφορά και συχνά κάνει την διαφορά απο μία θολή και μια καθαρή φωτογραφία. Την μέθοδο που ανέβασα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Για τους πιο μερακλήδες βέβαια, ο Ηλίας παρακάτω το πήγε ένα βήμα (πολλά μάλλον) παραπέρα.
Resize απο resiζε έχει διαφορά και συχνά κάνει την διαφορά απο μία θολή και μια καθαρή φωτογραφία. Την μέθοδο που ανέβασα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Για τους πιο μερακλήδες βέβαια, ο Ηλίας παρακάτω το πήγε ένα βήμα (πολλά μάλλον) παραπέρα.

Τι πολλά βηματα παραπέρα ρε συ .. 2 γραμμές στο action είναι .. το δοκίμασες ??. Διότι μερακλής είσαι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.