Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Etsap για να αναδειχθει η μηχανη σου χρειαζεται επειγοντως καλους φακους αλλωστε το τονιζουν ολοι οι μεγαλοι reviwers και τα δικα μας παιδια.Πολυ καλοι οι καινουργιοι sigma μαλλον θα μπω σε εξοδα για τη d7000 αγοραζοντας τον 18-35 sigma.

Re: Πορτρέτο

No money No honey φιλτατε timaios...
Προς το παρον βολευομαι με αυτους της υπογραφης μου, και προσβλεπω και σε εναν Nikkor 24mm 2.8 AFD ακομα, αν βρεθει σε καλη τιμη...
Ελεγα να παω για τον Tamron 24-70 2.8 VC αλλα διαβαζω πολυ διφορουμενες κριτικες, και δεν το τολμω.
900 ειναι πολλα για να κανω ΕΓΩ τον tester... (μεταχειρισμενο δεν τον βρισκεις)
Εχεις να προτεινεις κατι καλο και προσιτο ? (σχετικο ειναι αυτο το ξερω...)

No money No honey φιλτατε timaios...
Προς το παρον βολευομαι με αυτους της υπογραφης μου, και προσβλεπω και σε εναν Nikkor 24mm 2.8 AFD ακομα, αν βρεθει σε καλη τιμη...
Ελεγα να παω για τον Tamron 24-70 2.8 VC αλλα διαβαζω πολυ διφορουμενες κριτικες, και δεν το τολμω.
900 ειναι πολλα για να κανω ΕΓΩ τον tester... (μεταχειρισμενο δεν τον βρισκεις)
Εχεις να προτεινεις κατι καλο και προσιτο ? (σχετικο ειναι αυτο το ξερω...)

Γιατί όχι σε Nikon AF-S 24-70mm /2.8 G ED VR ;

Πορτρέτο στο κλίμα των ημερών.

12887422105_144908e9b5_b.jpg

ο tamron αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω...
(σίγουρα σε σχέση με τα 1400 που κοστίζει ο νικον)

Φτιάχνω και εγώ λοιπόν φάκελο πορτρέτων στο φλικρ...
(Υ.Γ. είμαι σε φάση που παίζω με υπερβολικό clarity)

Υ.Γ.2. Δεν μπορείτε να πείτε...ο μικρός sensor της Fz-200 μια χαρά τα πήγε

Εγω θα εκοβα λιγο απο πανω και θα αθηνα περισοτερο χωρο απο κατω...κατα τα αλλα δεν ειναι ασχημη...

Εγώ μόνο λιγο περισσότερο απο κάτω .. ετσι κατ' αναλογία θα ανέβαιναν λιγο και τα μάτια πιο ψηλά στο κάδρο .. (χμμ .. ετσι θα καθόταν ακριβώς στον κανόνα των 1/3 ..)

Να είναι Τυχερός, Ευτυχισμένος και με καλή υγεία ως τα βαθιά του γεράματα φίλε μου

Απάντηση: Πορτρέτο

@etsap ε τι το περασες με το γαλα θα περιμενα να μεγαλωσει; Μπυριτσα και δοξα ο Θεος! (φιλος ειναι στην φωτο) :BDGBGDB55:

@Apollwn ευχαριστω!!!

Και εγώ νόμιζα ότι έπινε perrier που πίνουν και στο χωριό μου.:ADFADF1:
Υγεία να έχει ο γιος και καλοφώτιστος να είναι.