(που ζητούσαν τον 24-70 αλλά δεν τον έδωσα)
fftopic:
fftopic:
-Μπαμπά να μην επαναληφθεί !!!
-Αγάπη μου δεν έπρεπε να έχεις πολύ βάρος στις αποσκευές σου για να μην πληρώσεις επιπλέον.... (τί άλλο να πω ο κακομοίρης!!)
Απο εσενα Γιαννη περιμενα σχολιο για την βινιετα ;-)
Θα ήθελα να πω κάτι για το οποίο δεν με ενόχλησε το ότι έγινε αλλά ο τρόπος που έγινε.
Σβήστηκαν κάποια μηνύματα στο thread αυτό μια που το ζήτησε ένας χρήστης (που τον αφορούσαν άμεσα) και προφανώς και ένα δικό χιουμοριστικό που αναφερόταν σε αυτά. Μέχρι εδώ όλα λογικά.
Όταν όμως σβήνετε ένα μήνυμα το λογικό είναι να ενημερώνετε με ένα αυτόματο μήνυμα (pm) και αυτόν που το δημοσίευσε (σε περίπτωση που έχει αντιρρήσεις κλπ). Σε αντίθετη περίπτωση δείχνετε λίγο σεβασμό προς τον κόσμο που σας τιμά με την παρουσία του, αντιμετωπίζετε το forum σαν τσιφλίκι σας (και όχι σαν onine κοινότητα) και στον τέλος θα λάβετε και εσείς τον ανάλογο σεβασμό από τα μέλη σας.
Το γράφω επειδή αν έχω παρατηρήσει καλά δεν είναι η πρώτη φορά που σβήνεται μήνυμά μου έτσι (δεν τα μετράω βέβαια αλλά έχω αυτή την αίσθηση).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.