Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

11080516_10206156293963599_3628566507426620473_o.jpg

Πολύ υποβλητική σύνθεση, αλλά τα μαύρα παραείναι καμένα για τα γούστα μου, θα ήθελα να έβλεπα λίγη υφή έστω υποτυπώδη (αλλά περί ορέξεως...)

Απάντηση: Πορτρέτο

Τα κάθετα δοκάρια μπερδεύουν αρκετά , γίνονται ένα με το θέμα . Μάλλον έπρεπε να τραβήξεις από άλλη γωνία . Επίσης ήθελε περισσότερο αέρα από δεξιά εκεί που κοιτάζει ώστε να υπάρχει μια αίσθηση πως φεύγει η ματιά . Για wb δεν κάνω λόγο καθώς δεν έχω ανάλογο μόνιτορ ώστε να ξέρω τι βλέπω .

Δύο είναι για μένα τα "σοβαρά" μειονεκτήματα
Ξεκινάω από τα WB κατακόκκινο δερμα και από την στιγμή που και η υπόλοιπη φωτογραφία έχει την ίδια απόχρωση κάτι δεν εχει πάει καλά.
Δευτερο ενώ το κόψιμο στο λαιμό είναι καλό η θέση στο κάδρο είναι μέση και προς στα δεξιά οπότε χάνεται η ισοροοπια ειδικά από την στιγμή που η στάση και το βλέμα δείχνουν προς τα δεξιά θα έπρεπε να υπήρχε προς τα εκεί το κενό.

Κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ η αντανακλαση και ας εχει τιντα ενώ στα ποιο πορτρερίστικα θα έλεγα ότι θα προτιμούσα και λίγο χαμόγελο εστω και αινιγματικό αλλά μη ρωτάς πως καταφέρνει κανείς το μοντέλο να πετύχει κάτι τέτοιο

Είναι με το φως από το ηλιοβασίλεμα για αυτό και αυτά τα χρώματα, είναι και sony που με δέρματα είναι αλλεργική.

δοκιμαζε και καθετο καδρο, για πορτρετα ειναι πιο καλο μερικες φορες
και μια απο μενα...

11175052_10152699137927511_5144448573716099294_n.jpg

Στην τελευταία μου κάθεται λίγο περίεργα που το αριστερό του μάτι είναι τόσο πιο σκοτεινό από το δεξί του.
Παυλο τέτοιο φωτισμό τον φτιάχνεις τελείως από πριν ή παίζεις με dodge &burn?
Πολύ επαγγελματική σκηνή...