Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Και ένα τελευταίο, από πότε τα χρώματα τα έχουμε στη φυσική τους απόχρωση... ουρανοί μοβ τα λευκά μ ατζέντα και πάει λέγοντας, όλα αυτά γιατί έτσι τα βλέπει ο καλλιτέχνης. πολλά τα παραδείγματα στο φόρουμ από άριστες φωτογραφίες....

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μ' αυτό ειδικά. Ήθελα να γράψω σχετικά και πριν λίγες μέρες, με αφορμή μια κριτική σε κάποιες φωτο του paulmarinis, πάλι για τα χρώματα.

9 στις 10 φωτογραφίες που ανεβαίνουν τελευταία στο φόρουμ είναι περασμένες από φίλτρα ή έχουν πολύ βαριά επεξεργασία. Τι κριτική να κάνουμε λοιπόν για τα χρώματα;

Φωτογράφος μπορεί να έχει κόκκινα η ματζέντα δόντια η άλογα μπλε και και και
κρίνουμε αν η άποψη του καλλιτέχνη μας αρέσει η όχι.
Συμφωνήσαμε, σας ευχαριστώ που σταθήκατε στη φωτογραφία φίλοι μου θα επιθυμούσα και στις επόμενες φωτογραφίες μου τη κριτική σας.

Κρίνουμε χωρίς ασφαλώς να επικρίνουμε την άποψή του καλλιτέχνη που περιλαμβάνει και τα μπλε δόντια και τα μωβ χείλη.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

μου αρέσει, δεν θα άλλαζα κάτι στο πρόσωπο απο αυτό που βλέπω στο δικό μου καλιπραρισμένο (απο καιρό όμως) μόνιτορ, η τίντα στο φόρεμα ίσως με χαλάει λίγο αλλά δεν είναι κρίσμο.

Το έχω ξανακάνει και σε ένα Γάμο Βασίλη είναι σκόπιμο.
Είναι με sharp +2 , shadows +2 και highlights -1 και B(R).
Η φωτογραφία είναι καθαρόαιμο jpeg.

Ηλεία ένα παράδειγμα όσον αφορά το wb
πορτραίτο από την άριστη παγκόσμια φωτογράφο....
https://flic.kr/p/MEypzd
[/I]

Mαλιστα, αριστη παγκοσμια φωτογραφο....με πρασινα ματια και μπλε
ισως... ισως οι λατρες των iphone k instagram να βλεπουν την μεγαλη μουσα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιαννη ομορφο καδρο, αλλα πολυ sharp

Παναγιώτη μάλλον πρέπει να βαδίσεις προς την xt2 η κάμερα σου δε τα πάει καλά στα σκοτεινά.

Κώστα αν εξαιρέσεις τα πανέμορφα κάδρα σου!!! στο χώρο του εξωπραγματικού βαδίζεις και εσύ.
Ειλικρινά απόρησα με τη κριτική σου.

Mαλιστα, αριστη παγκοσμια φωτογραφο....με πρασινα ματια και μπλε
ισως... ισως οι λατρες των iphone k instagram να βλεπουν την μεγαλη μουσα

τι εννοεις εξωπραγματικο Βασιλη?
δεν εχω ποτε αλλαξει τα ματια σε καποια φωτογραφια , αν εννοεις αυτο (φυσικα δεν εννοω αν ειναι λαθος το wb)
οι φωτογραφιες της ελενας ειναι ομορφες και συμπαθητικες... αλλα μεχρι εκει!