Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Η πρώτη μου απόπειρα να ανεβάσω φωτογραφία στο νήμα, παρόλο που το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.

Utilities\2016\11\2016_11_13\IMG_8850_1\IMG_8850_1 D:\Εικόνες\Canon [/ IMG][COLOR="Gray"]

[SIZE=1]--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---[/SIZE]

[/COLOR][QUOTE="bilste1965, post: 0"]Η πρώτη μου απόπειρα να ανεβάσω φωτογραφία στο νήμα, παρόλο που το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.

Utilities\2016\11\2016_11_13\IMG_8850_1\IMG_8850_1 D:\Εικόνες\Canon [IMG] [/ IMG][/QUOTE]

Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω την φωτογραφία;

Last edited:
Απάντηση: Πορτρέτο

0b8c8dedc8626bead2d3cd77bae49cc0.jpg

Νέα απόπειρα! !!

Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Η πρώτη μου απόπειρα να ανεβάσω φωτογραφία στο νήμα, παρόλο που το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.

Utilities\2016\11\2016_11_13\IMG_8850_1\IMG_8850_1 D:\Εικόνες\Canon [/ IMG][COLOR="Gray"]

[SIZE=1]--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---[/SIZE]

[/COLOR]

Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω την φωτογραφία;[/QUOTE]

Πιο βολικο απολα και για να μη χανεις τοσο σε ποιοτητα ειναι το flickr.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Πορτρέτο

πολυ ωραια η δευτερη!ηστην πρωτη με χαλαει λιγο οι σκιες-βουλες..

Η Α/Μ με τι φακό είναι; χρησιμοποίησες κάποιο film simulation;
μισα στα εγραψα....
ειναι με τον NIKKOR-H.C 5cm f2 Leica Screw Mount LTM39

ευχαριστω Πανο, Γιαννη-bye-

*Γιαννη οι σκιες/βουλες εγιναν απο τον ιδιο τον φακο (φακος του ' 60 χωρις επιστρωσεις, η μαλλον εχει επιστρωση αλλα μονο για α/μ)

@ bilste1965 ωραία σκηνή αλλά δες λίγο το wb παρα-εγιναν μπλε τα πρόσωπα ειδικά της μικρής

Απάντηση: Πορτρέτο

Ωραία σύνθεση, αν και με ενοχλεί λίγο το μπροστά θολό τμήμα-παίζει 1ο ρόλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

@ bilste1965 ωραία σκηνή αλλά δες λίγο το wb παρα-εγιναν μπλε τα πρόσωπα ειδικά της μικρής

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Εάν αλλάξω την τιμή στο wb χάνω στην απόχρωση των κόκκινων αποχρώσεων (χείλη, κλπ) που ήθελα να ξεχωρίζουν.

Πιο βολικο απολα και για να μη χανεις τοσο σε ποιοτητα ειναι το flickr.

Σε ευχαριστώ ακολούθησα την συμβουλή σου και έχω προσθέσει το flickr.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Ωραία σύνθεση, αν και με ενοχλεί λίγο το μπροστά θολό τμήμα-παίζει 1ο ρόλο

η αληθεια ειναι οτι μπροστα ειναι φλου και πισω νετ.στην αρχη ηταν πολυ φωτεινα τα λουλουδια μπροστα και πηγαινε το ματι εκει.ετσι τα σκοτεινιασα λιγο.επισης δεν ηθελα να κροπαρω για να φαινεται βαθος αλλα και τα μπροστινα φλου λουλουδια..:2thumb22sup:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ουάου!!!:SFGSFGSF:

-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ όμορφο κάδρο μπράβο!

ευχαριστω!

Γιάννη εδώ βλέπω "κλασσικά εικονογραφημένα" με πρωταγωνίστρια την κόρη σου! :SFGSFGSF: