Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

attachment.php

Ενα σπιρτο ή ενας πιο κυριλε αναπτηρας, νομιζω θα προσεθετε θετικοτερα...

Πιθανον, αλλα η φωτο δεν ηταν ..."στημενη"...
Στην Ελλαδα του ΔΝΤ, οι κυριλε αναπτηρες ειναι πια πολυτελεια... :BDGBGDB55:
Μαλλον για σπιρτα παμε...

Ευχαριστω που σταθηκες, φιλτατε συνονοματε...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Πορτρέτο

'Ενα αυτοπορτραίτο, στο δρομο για Λουξεμβουργο.

Self portrait on the road by Stelios Savvides, on Flickr

Και ακόμα μια, βγαλμένη στο Liechtenstein, με τη μηχανή μου, αλλά φωτογράφος ήταν μια φίλη. Η πλάκα είναι ότι καμία δικιά της φωτογραφία (όσες έβγαλε με την δικιά μου) δε χρειάστηκε retouch. Το μοντέλο είμαι εγώ. :p

What are you looking at? by Stelios Savvides, on Flickr

Bic με 1000α. Ωραία βγήκε η ένταση στο πάτημα.

:music-smiley-005::music-smiley-005:
Συνονοματοι αλλα απο γουστα... μερα με τη νυχτα... εγω εκτος απο σπιρτα θα προτεινα και κανενα...soft retouch στο χερι για να φαινεται πιο ντελικατη η ολη κινηση...:drummer:

@etsap... Χρονια Πολλα και καλα...

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Και ακόμα μια, βγαλμένη στο Liechtenstein,r

Ωραια τα πορτραιτα στο Λιχτενσταιν αλλα δεν βγαζεις και καμμια φωτο απο το ιδο το Λιχτενσταιν, μπας και καταλαβουμε, γιατι εκει περνουν τοσα πολλα λεφτα οι.... κατοικοι ???:drummer: Ή τουλαχιστον πως τα ξοδευουν...? :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Ωραια τα πορτραιτα στο Λιχτενσταιν αλλα δεν βγαζεις και καμμια φωτο απο το ιδο το Λιχτενσταιν, μπας και καταλαβουμε, γιατι εκει περνουν τοσα πολλα λεφτα οι.... κατοικοι ???:drummer: Ή τουλαχιστον πως τα ξοδευουν...? :BDGBGDB55:
Εχουν αρκετα λεφτα γιατι εκει εχουν την εδρα τους πολλες πολυεθνικες. Με 4% ΦΠΑ, income tax κοντα στο 17% και maximum business tax σχεδον 20%, κι εμεις θα ειχαμε πολλα λεφτα. Φιλος Ελβετος που ζει εκει, μου ειπε οτι μονο οι Αγγλοι εχουν πανω απο 5 δις ευρω σε καταθεσεις.

Απάντηση: Πορτρέτο

Και δυο δικές μου από τη νυχτερινή "ποδαράτη" παρέλαση της Πάτρας:

attachment.php

attachment.php

P1055056ρ.jpg

P1055058ρ.jpg

Last edited: