Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

εγω σε τετιες λεω οτι η τεχνη απαιτει θυσιες:)
NtinNton, λες αυτη που ειναι στο φλικρ ε?

ναι η τουφα "κόβει" στη μεση τρομερό βλέμμα. Η εγχρωμη σε αυτό "υστερεί" IMHO στο ότι το βλέμα δεν ταιριάζει με τη σκηνή. Μου αρέσει επίσης στο B/w αρκετά η αντίθετη θέση στο αριστερό κομμάτι του κάδρου σε σχεση με το "συνηθισμένο" που θα ήταν στα δεξιά. Τυχαίο ή επιλογή?

ολα επιλογες μαλλον ειναι, αλλα υποσινιδιτες:)
Δεν θυμαμαι τωρα να σου πω την αληθεια, τραβαω αρκετες , και μετα διαλεγω απο αυτες πιες μαρεσουν. Με την κοπελια αυτη πρεπει να εχω τραβηξει 60-70

λιγο προχειρη αυτη, οδηγουσα και εδα αυτο το τερας παρατημενο, και δοκιμασαμε καπιες ποζες

P7305076aalien-nobox-2.jpg

Αν δεν ήταν πρόχειρη τι παραπάνω θα έκανες δηλαδή;;; Στα μάτια μου είναι άψογη.

Λεγαμε να να δοκιμασουμε κανα πιο αμερικανο look, τιποτα cowboy μποτες, cowbay καπελο.....σαν την rasario dowson στο death proof....αν καπιος ξερει κανα αλλο παρατημενο αμερικανικο αμαξι πουθενα στην αθηνα ας μου στειλει PM:)

Ίσως (τονίζω το ίσως γιατί το concept είναι δικό σου και ξέρεις καλύτερα) να είναι καλύτερο που την κάνατε πρόχειρη.
Δεν φαίνεται σκηνοθετημένη!

Και εμένα μου αρέσει , και πιθανά να παίζει ρόλο και η ανεμελιά εκείνης της στιγμής +το μέγεθος του αμαξώματος.

Η προσπαθεια σου πολυ καλη, το μοντελο σου ομως νομιζω οτι δεν 'τοχει', μαλλον θελει περισσοτερη προσπαθεια εκ μερους της..(πολυ 'σφιγμενη' ειναι η μου φαινεται?)
Καλυτερη για μενα η 5η.

ευχαριστώ :)
όντος θέλει περισσότερη προσπάθεια αλλά για πρώτη φορά πιστεύω μια χαρά τα πήγε.
δεν περίμενα κάτι περισσότερο.

Η προσπαθεια σου πολυ καλη, το μοντελο σου ομως νομιζω οτι δεν 'τοχει', μαλλον θελει περισσοτερη προσπαθεια εκ μερους της..(πολυ 'σφιγμενη' ειναι η μου φαινεται?)
Καλυτερη για μενα η 5η.

Τι λες ρε συ ? Τι δεν το εχει ?

Απο ολες που εχουν παρελασει εδω μεσα αν το εχει ΜΙΑ ειναι η κοπελιτσα. Μιλαμε για star.

Αν και οι φωτογραφιες θελουν παρα πολυ για να πουν κατι -καλυτερα καδρα, καλυτερα background , πιο εντυπωσιακες στιγμες φωτος -εν τουτοις το κοριτσι μονο με την ματια της δινει αλλη πνοη στην φωτογραφια που συμμετεχει.

Σοβαρολογω , performer αν δεν το εχει ηδη δει επαγγελματικα να της πεις να το σκεφθει.

Φωτογενης και σταρ οσο λιγες (μην της φουσκωσεις τα μυαλα ομως :D)

Ωραιες, η 5η και μετά η 7η νομίζω οτι ξεχωρίζουν. Και το μοντέλο είναι πολύ παραπάνω απο μια χαρά!

Απάντηση: Πορτρέτο

Εξαιρετική λήψη η όρθια με το μαγιό, πραγματικά σεμιναρίου για καταλόγους μαγιώ.

Αλλά βρίσκω την ηδυπάθεια στο βλέμμα και το στόμα της κοπέλας κάπως υπερβολική. Εντάξει ωραίο να υπάρχει ο ερωτισμός στις φωτογραφίες, αλλά την απαραίτητη δόση εν προκειμένω την παρέχει και μόνο η ομορφιά της νιότης, το υπέρ του δέοντος αισθησιακό στο βλέμμα και στο διαρκώς μισάνοικτο στόμα με παραπέμπει σε κοριτσάκι που θέλει να δείξει επιτηδευμένα σε όλους πως έχει γίνει γυναίκα. Χαριτωμένο βέβαια αυτό σαν σκηνή, εάν το σκεφτεί κανείς, αλλά εν τέλει άγαρμπο, αφού έχει ένα στοιχείο προσποιητού.

Γενικως ειναι δυσκολο για καποιον να του πεις "παρε ποζες να σε βγαζω φωτογραφιες". Αν δεν εχει εμπειρια μοντελου, ειναι το πιο λογικο να φαινεται σφιγμενος και αφυσικος. Ποσο μαλλον αν οι ποζες πρεπει να ειναι αισθησιακες.

Το πιο καλο ειναι να βγεις με παρεα χαλαρα και να βγαζεις candid με τηλεφακο. Τουλαχιστον για ξεκινημα, και αφου θα εχει λυθει κανεις και μερικα στημενα.