Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Το ότι συζητείται και μόνο είναι ενδεικτικό, πες της να ασχοληθεί - προσεκτικά έχει πολλές λακούβες ο δρόμος...

Εμένα μου αρέσει και η δική σου προσπάθεια και της κοπέλας, ειδικά αν είναι πρώτη της προσπάθεια. Φυσικά και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσης και στους δυο τομείς αλλά για πρώτη προσπάθεια είναι μια χαρά.
Συνέχισέ το....

ευχαριστώ για σχόλια παιδιά :)

Εμένα μου αρέσει και η δική σου προσπάθεια και της κοπέλας, ειδικά αν είναι πρώτη της προσπάθεια. Φυσικά και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσης και στους δυο τομείς αλλά για πρώτη προσπάθεια είναι μια χαρά.
Συνέχισέ το....

ήταν πρώτη προσπάθεια και για τους 2 μας.

Καλα ρε παιδια μη βαρατε την αποψη μου ειπα :damnyou:
Σε αλλους αρεσει, σε αλλους δεν αρεσει, εμενα οχι.
Ουτε κανενας ειδικος ειμαι ουτε κανενας ειδημονας που εχει το αλαθητο.
Σχολιαζω αυτο που βλεπω και αυτο που βλεπω απλα δεν μου αρεσει (αναφερομε στο 'μοντελο' σαν 'μοντελο' παντα και οχι στο φωτογραφο που εκανε πολυ καλη προσπαθεια)
Αν η κοπελα ηταν 'πιο φυσικη' ή ηταν απλη ή ειχε καλυτερη προετοιμασια ή πιο ανετη ή ή ή.. ενδεχομενος να ελεγα κατι διαφορετικο.
Τωρα ομως απο αυτο που βλεπω νομιζω οτι θελει περισσοτερη προσπαθεια.
Αποψη μου..αν θελετε την κρατατε, αν θελετε την απορριπτεται...

Ως φωτογραφίες και στήσιμο είναι μια χαρά. Το background αν ήταν καλύτερο θα ηταν super. Μου αρέσουν αρκετές...

Το μοντέλο δεν μπορώ να το κρίνω μιας και δεν είναι επαγγελματίας.

ΙΜΗΟ πάντως και σαν πρώτη εντύπωση είναι μια χαρά για μια κοπέλα 16 περίπου ετών που τις είπαν να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες.

ΥΓ. Τάσο, οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της έτσι είναι. Θεμιτό μιας και τώρα βγαίνουν από την εφηβεία και κάπως πρέπει να μάθουν τι τους πάει και τι όχι.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

ΥΓ. Τάσο, οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της έτσι είναι. Θεμιτό μιας και τώρα βγαίνουν από την εφηβεία και κάπως πρέπει να μάθουν τι τους πάει και τι όχι.

Δεν αντιλέγω. Είπα πως θα ήθελα να είναι, και ότι προσωπικώς μου αρέσουν λιγάκι πιο ανεπιτήδευτες οι πόζες. Δεν χρειάζεται να μισοκλείσει τα μάτια της και να μισανοίξει τα χείλη της για να ξεχυλίσει ο ερωτισμός στην απαραίτητη δόση, το έχει ούτως ή άλλως. Απλά και σε αυτό πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, για φωτογραφία μιλώντας πάντα.

attachment.php

Attachments

• _MG_9878.jpg
    _MG_9878.jpg
    59.5 KB · Views: 174

Καλη προσπαθεια και καλη συλληψη.
Αν ελλειπε η καρεκλα κατω αριστερα νομιζω θα ηταν καλυτερη. Ισως και να ηθελε μια ιδεα λιγο πιο φωτεινη..(αυτο βεβαια ειναι και σχετικο, αναλογα με το μονιτορ που το βλεπει ο καθενας)
Γενικα θα ελεγα μου αρεσει :a0210:

Kαι η καρεκλα κατω αριστερα οπως λεει και ο Λεω αλλα και το επιπλο απο πισω δεν ειναι σε καλο σημειο. Μπερδευεται η φορμα της καρεκλας της κοπελλας με αυτο. Θα επρεπε να στριψεις την καρεκλα της ετσι ωστε να φονταρει στην κουρτινα και το επιπλο να ειναι καπου στα δεξια αλλα οχι ακρη ακρη.
Ωραιο στησιμο της νεαρας παντως.

θενκς! εχετε απολυτο δικιο
παντως εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που ανεβαζω φωτο αλλοιωνονται πολυ τα χρωματα
τα επιπλα δεν τα κουνησα καθολου γιατι ηταν σε σαλονι ξενοδοχειου και ειχε κοσμο:-)

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ..!!!
Τα μοναδικά πράγματα που θα ήθελα είναι :λίγο περισσότερο φως στο πρόσωπο και με ενοχλούν τα highlights επάνω αριστερά-δεξιά και κάτω δεξιά.
Βέβαια αφού είναι απο σαλόνι ξενοδοχείου καταλαβαίνω τη δυσκολία.
Τα υπόλοιπα (στάση, ύφος, αντικείμενα) μου αρέσουν πολύ.

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ..!!!
Τα μοναδικά πράγματα που θα ήθελα είναι :λίγο περισσότερο φως στο πρόσωπο και με ενοχλούν τα highlights επάνω αριστερά-δεξιά και κάτω δεξιά.
Βέβαια αφού είναι απο σαλόνι ξενοδοχείου καταλαβαίνω τη δυσκολία.
Τα υπόλοιπα (στάση, ύφος, αντικείμενα) μου αρέσουν πολύ.

θενκς!

attachment.php

H πρωτη φωτογραφια με την 5D.

ISO 6400, f/4, 1/50 @200mm.

Το μοντελο αγουροξυπνημενο.

Attachments

• IMG_8678.jpg
    IMG_8678.jpg
    44.1 KB · Views: 267

Να χαιρεσε την μηχανη (ελπιζω να μην εχασα επεισοδια:flipout:)
Yπεροχα ματακια, να σου ζησει:worshippy: