Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

για ενταση στο φλας πειραματικα το κανω και πετυχαινω αυτο που θελω. Αν αρχιζεις τωρα, καλυτερα να τα ριθμιζεις ενα ενα τα φλας, για να βλεπεις και τι κανει το καθενα.

Παύλο έχεις ρίξει δουλειά και ψάξιμο στο φως και αυτό φαίνεται..:SFGSFGSF:
Πάντως νομίζω ότι το φωτόμετρο βοηθάει πολύ ειδικά στα setup που δουλεύεις.
Όπως σου είπα και εγώ ψάχνομαι και δουλεύω τα φλας σε manual mode (όχι ettl).
Ωραία θα ήταν να τα δούλευα απο απόσταση (Canon system ) αλλλά που είναι τα ευρώ.? Οπότε και τα κινέζικα μια χαρά είναι.

φωτομετρο παντως εχω καπου, αλλα δεν το χρησιμοπιω:))
Γενικα τωρα ξερω περιπου ποση ενταση θελω απο το καθε φλας, οποτε μιρκορυθμισεις κανω, παλια ηθελα καμια ωρα μεχρι να τα στησω οπως θελω.

Ωραία θα ήταν να τα δούλευα απο απόσταση (Canon system ) αλλλά που είναι τα ευρώ.? Οπότε και τα κινέζικα μια χαρά είναι.

Αν λες για trigers, και εγω κατι κινεζικα φτηνα εχω, τα cactus....

αυτα εδω, μια χαρα κανουν την δουλεια τους....

http://www.gadgetinfinity.com/cactus-wireless-flash-trigger-set-v4.html

φωτομετρο παντως εχω καπου, αλλα δεν το χρησιμοπιω:))
Γενικα τωρα ξερω περιπου ποση ενταση θελω απο το καθε φλας, οποτε μιρκορυθμισεις κανω, παλια ηθελα καμια ωρα μεχρι να τα στησω οπως θελω.

Αν λες για trigers, και εγω κατι κινεζικα φτηνα εχω, τα cactus....

αυτα εδω, μια χαρα κανουν την δουλεια τους....

http://www.gadgetinfinity.com/cactus-wireless-flash-trigger-set-v4.html

Και εγώ έχω ένα κινέζικο παρόμοιο σετ (transmitter-receiver) στο ένα Canon flash και τ'αλλα τα κινέζικα flash παίζουν slave .

304142_10150314260522511_552897510_8630539_1187643829_n.jpg

304142_10150314260582511_552897510_8630543_1681198259_n.jpg

η 2η Paul στην 1η δεν ξέρω αν το λέω σωστά ο συνδιασμός ουρανού φουτερ από την μία και εδάφους χρώμα δέρματος από την άλλη μπερδεύει το ματι μου

Η δεύτερη, αν φωτιζόταν καλύτερα το πρόσωπο, θα μου άρεσε πολύ.

Θα συμφωνησω με τον Νασο... στην πρωτη παραειναι σκοτεινο το προσωπο (και γενικοτερα ολο το σκηνικο) και στη δευτερη εχει ασχημες/εντονες σκιες το προσωπο.

θα κοιταξω , εχω και με καλυτερο φωτισμο στο προσωπο, αλλα μας ενιαζαν τα ποδια περισοτερο:)

Να φαινονται ωραια!:))
Εχει ωραια ποδια, και θελαμε αυτα να ειναι το κεντρο προσοχης:)
Αλλη μια...

304142_10150314260577511_552897510_8630542_85552349_n.jpg

Εγώ νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο Παύλος πέτυχε.Όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες(πριν μας το πει) αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι έχει δώσει έμφαση στα πόδια. Το θέμα είναι ότι νομίζω λόγω παραμόρφωσης της προοπτικής τα πόδια φαίνονται κάπως δυσανάλογα με το σώμα της.
Και στη δεύτερη το αριστερό της πόδι φαίνεται μακρύτερο απ'το δεξί.
Παύλο για πες με τι φακό τράβαγες, απόσταση κλπ... :ears:

Μια μικρη προταση (αν επιτρεπεις..)
Μια και η κοπελα εχει ομορφα ποδια και μακρυα και επειδη θες να κυριαρχουν στο καδρο δοκιμασε ληψεις με ευρυγωνιο και μαλιστα για να τονισεις να κανεις τις ληψεις απο 'κατω' της..
Μπορει στην αρχη να σε ξενισει το αποτελεσμα αλλα δοκιμαζοντας διαφορες γωνιες θα δεις το καλυτερο αποτελεσμα

αυτο και εκανα, Leon:)
Eiναι τραβηγμενες με τον 11-22/2,8-3,5 στα 11μμ (δηλαδη 22μμ στο full frame), απο κατω οπως λεει και ο Leon, στα γονατα ημουν:)
Aπο φωτισμο, 2 ομπρελες ειναι , απο αριστερα και δεξια

αυτο και εκανα, Leon:)
Eiναι τραβηγμενες με τον 11-22/2,8-3,5 στα 11μμ (δηλαδη 22μμ στο full frame), απο κατω οπως λεει και ο Leon, στα γονατα ημουν:)
Aπο φωτισμο, 2 ομπρελες ειναι , απο αριστερα και δεξια

Παύλο εκεί το έκοψα και εγώ αλλά μήπως ήταν πολύ η παραμόρφωση ?
Μήπως με κάποιον φακό ζοομ και πηγαίνοντας πιο πίσω ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Φυσικά χαμηλή λήψη για να τονίσεις τα πόδια.

μπορει, εχω τραβηξει αρκετες μπορει και να υπαρχουν γιατι ο 11-22 στα 22 γινεται 44μμ
Απλα οταν διαλεγω τις φωτογραφιες που ανεβαζω, βαζω αυτες που μου φαινονται ενδιαφερον , 100% τελιες φωτογραφιες σπανια βγαινουν:)

... Εγώ, προσωπικά, Πώλ προτιμώ αυτή σαν φωτογραφία τοπίου. Αν ,δε , σκοτεινιάσεις την κοπέλλα να φανεί σαν σιλουέτα θα προκύψει μιά πολύ ατμοσφαιρική φωτο ενός "απειλητικού" τοπίου. Θά 'θελε βέβαια διαφορετικό στήσιμο η σιλουέτα. Για δες το λίγο!

Ηταν θολη απο τη ληψη, ηρθε και το φωτομπακετ με την σμικρυνση να την αποτελειωσει... ωστοσο το πιτσιρικι ειναι ωραιο...!!!

_MG_3633.jpg

Να φαινονται ωραια!:))
Εχει ωραια ποδια, και θελαμε αυτα να ειναι το κεντρο προσοχης:)
Αλλη μια...

304142_10150314260577511_552897510_8630542_85552349_n.jpg
αυτή μου αρέσει περισσότερο!!!
διάβαζα οτι οποια αρθρωση μπορεις να την λυγίσεις.... κάντο
και εδω έχουμε αστραγάλους γονατο, λεκανη, μεση ώμοι καρποι!!!!
-bye-

ασχολιοταν με ενοργανη γυμναστικη επαγελματικα για 10-12 χρονια, οτι θες λυγιζει, με εκφρασεις στο προσωπο θελει δουλεια, αλλα θα τις πετυχουμε:)

Spageo, στη παρνηθα πανω ειναι, εχει φοβερη ομιχλη εκει μερικες φορες, θα ξαναπαω να βγαλω πιο καλες