Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ευχαριστω παιδια... η δευτερη, οντως, με λιγο πιο προσεκτικο καδρο κατω δεξια θα ηταν ακομα καλυτερη... ωστοσο, την αντιληφθηκα τελευταια στιγμη την ολη σκηνη.

Paul απλά εξαιρετική μ' αρέσει πολύ (βάθος, έκφραση, στάση, contrast)... :SFGSFGSF:

Ηλία στην πρώτη μου φαίνεται λίγο αφύσικη η βινιέτα (ίσως η φωτό σου έχει πολλά στοιχεία για να τα κρύψεις με βινιέτα) προσωπική άποψη πάντα...

Ηλία στην πρώτη μου φαίνεται λίγο αφύσικη η βινιέτα (ίσως η φωτό σου έχει πολλά στοιχεία για να τα κρύψεις με βινιέτα) προσωπική άποψη πάντα...

Στελιο, ευχαριστω για το σχολιο... η αληθεια παντως ειναι οτι μου ξεφυγε λιγο η βινιετα, στην προσπαθεια να δωσω λιιιγο ρετρο εμφανιση, (μεσοπολεμος κι ετσι, δεν ειχε κατι να κρυψω)... να φανταστεις μειωσα και κορεσμο και vibrance...:music-smiley-005:

Επισης, την προσθεσα με το nik software που το φιλτρο της βινιετας ειναι λιγο περιεργο (θελει προσοχη γιατι ειναι εντονο, αν μπορω να το πω ετσι).

Γυρισα πισω στη φωτογραφια τρεις φορες μεχρι να δω που ειναι η βινιετα που λετε...Τοσο ελαφρια που ειναι καλυτερα να μην υπηρχε. Εκτος αν φταιει η οθονη μου.

_MG_2224.jpg

Α καλά!!!

Με τέτοιο μοντέλο, ότι φωτογραφία και να βγάλεις τέλεια θα είναι!

Να σου ζήσει το μοντέλο να το χαίρεσαι και υπέροχη φωτογραφία!

Α καλά!!!

Με τέτοιο μοντέλο, ότι φωτογραφία και να βγάλεις τέλεια θα είναι!

Να σου ζήσει το μοντέλο να το χαίρεσαι και υπέροχη φωτογραφία!

Χρήστο σ'ευχαριστώ να'σαι καλά..

Βέβαια με στεναχώρησες με αυτό που είπες "Με τέτοιο μοντέλο, ότι φωτογραφία και να βγάλεις τέλεια θα είναι! αλλά θα το ξεπεράσω.:silly: Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο μοντέλο.

Χωρίς πλάκα είναι πολύ δύσκολο να φωτογραφίζεις παιδιά και ειδικά indoor.
Εδώ δοκίμαζα ένα setup με τρία φλας bounced στο ταβάνι.

Και πάλι σ'ευχαριστώ.-bye-

Χρήστο σ'ευχαριστώ να'σαι καλά..

Βέβαια με στεναχώρησες με αυτό που είπες "Με τέτοιο μοντέλο, ότι φωτογραφία και να βγάλεις τέλεια θα είναι! αλλά θα το ξεπεράσω.:silly: Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο μοντέλο.

Χωρίς πλάκα είναι πολύ δύσκολο να φωτογραφίζεις παιδιά και ειδικά indoor.
Εδώ δοκίμαζα ένα setup με τρία φλας bounced στο ταβάνι.

Και πάλι σ'ευχαριστώ.-bye-

Οι φωτογραφίες σου είναι πάντα καλές ανεξαρτήτου θέματος, αλλά επιμένω...

Όταν φωτογραφίζεις τέτοιο μοντέλο είναι αδύνατο να βγει κακή η φωτογραφία!
Είναι γλύκα, σκέτο αγγελούδι και οι ευχές που σου έδωσα για αυτή, να ξέρεις είναι μέσα από την καρδιά μου! -bye-

Οι φωτογραφίες σου είναι πάντα καλές ανεξαρτήτου θέματος, αλλά επιμένω...

Όταν φωτογραφίζεις τέτοιο μοντέλο είναι αδύνατο να βγει κακή η φωτογραφία!
Είναι γλύκα, σκέτο αγγελούδι και οι ευχές που σου έδωσα για αυτή, να ξέρεις είναι μέσα από την καρδιά μου! -bye-

Τι να πω Χρήστο.σ'ευχαριστώ πολύ.... να σαι καλά.. Και το καλοκαίρι αν καταφέρουμε να ανέβουμε πάνω, κερνάμε καφεδάκι στη λίμνη και τη γνωρίζεις και απο κοντά.Αργυρώ τη λένε...-bye-

Άλλη μια ..

_MG_2211.jpg

Κουκλί είναι να σου ζήσει Γιάννη...

Στέλιο σ'ευχαριστώ...

@paul... πάρα πολύ καλή .. και η επιλογή του μαυρόασπρου νομίζω τη δυναμώνει ακόμα περισσότερο.