Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Sharpenedversion-40.jpg

Ενα ακόμα από το φετινό καλοκαίρι δεν είναι ακριβώς "δρομίσιο" μαλλον "παραλίας"
6153197021_63b0461bb6_b.jpg

Κανονικα ναι:))
αλλα οι κανονες στη φωτογραφια ειναι περισοτερο οδηγιες ΙΜΗΟ

Η δεύτερη μου αρέσει πολύ, η τρίτη καθόλου έχει κάτι ψεύτικο :-)

εμενα παλι το αναποδο,η τριτη μ'αρεσει,θεωρω οτι ειναι ωραια στημενη σαν συνολο,ενω στη δευτερη,το υφος και η σταση της κοπελας μου φαινονται στημενα και ψευτικα,ενω και η λαμπα στο πανω μερος θεωρω οτι επρεπε να μη φαινεται,γιατι δε ταιριαζει νομιζω με το κλασικο φοντο.
Και η πρωτη ειναι ομορφη,ισως ακριβως η ιδια αν χαμογελουσαν λιγο,να μου αρεσε λιγο καλητερα.

Παντως η επεξεργασια με το κοντραστ και το κορεσμενο ζεστο χρωμα μου αρεσει.

H δευτερη εχει κατι πολυ δυνατο.

Θα προτιμουσα να μην κοιταζει αλλου η νυφη. Φαινεται σαν να εχει τραβηχτει στα κλεφτα, που δεν μου ταιριαζει για την περισταση. Πιθανοτατα εχεις και καποια τετοια.

Μου αρέσει η τρίτη, είναι διαφορετική, ιδιαίτερη. Αλήθεια είναι πραγματικό ζευγάρι νενονύμφων ή είναι μοντέλα?

Και μενα μου αρεσει η τριτη ακριβως επειδη ειναι σουρεαλιστικη.

Ωραιο καδρο, ωραια χρωματα εξαιρετικο στησιμο γαμπρου και δεν φαινεται ακαμπτη η νυφη οπως στις αλλες δυο στις οποιες δεν μου αρεσει καθολου το φως.
Αταιριαστο και κατευθυντικα και χρωματικα.

Παύλο τα ταίριαξες όλα καλά, όπως πάντα.

Σε ότι αφορά την "τριάδα" γάμου, μου αρέσει η ποικιλία διαφορετικών απόψεων, η πεμπτουσία του λόγου ύπαρξης των forums - αρχαία Αγορά στην εποχή του παγκόσμιου χωριού... :SFGSFGSF: