Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Einai λιγο ιδιες αλλα δεν εχω αποφασισει πια μαρεσει πιο πολυ, μαλλον δεν ειναι και πολυ πορτρετα:)

P9117868a.jpg

P9117880a.jpg

P9117860b.jpg

P9117847a.jpg

P9117944a.jpg

και μια ασχετη ....

P9107661b.jpg

Last edited:

Einai λιγο ιδιες αλλα δεν εχω αποφασισει πια μαρεσει πιο πολυ, μαλλον δεν ειναι και πολυ πορτρετα:)

Θα την πω την κακία μου...επειδη μας εχεις συνηθισει σε τεχνητο φωτισμο, οπου τα πας πολυ καλα, εδω κατι σου ξεφυγε στη φωτομετρηση... δεν μου καθεται καλα ο συνδυασμος σκιερων και καμενων λευκων... επισης, και τα χρωματα (ενεκα εγχρωμης φωτογραφισης με ηλιο)... δεν υπαρχουν, περαν του γαλαζιου του ουρανου... ισως με πιο εντονα ρουχα στο μοντελο να εδειχναν αλλοιως...

...για ολα τα παραπανω (που ειναι η πρωτη εντυπωση) ψηφιζω την... ασχετη, ως πιο ομοιομορφα εκτεθειμενη...

:grinning-smiley-043

Εντιτ... κανεις και εντιτ και μας μπερδευεις...ψηφιζω, οχι την ασχετη, αλλα τις δυο τελευταιες...

Δεν γινοταν αλλιως Ηλια, βασικα εππρεπε να περιμενω και αλλο να πεσει λιγο ακομα ο ηλιος και να μην ειναι τοσο εντονος.
Ετσι οπως ηταν αν δεν καιγοταν λιγο τα λευκα θα ηταν πολυ σκοτεινο το φοντο.
Μηπως τελικα θελω περισοτερο dynamic range?:))

Εμενα μ'αρεσουν η πρωτη και η τελευταια,γιατι μου βγαζουν κατι λιγο πιο καλλιτεχνικο και γλυκο,σε σχεση με τις υπολοιπες.

Θα μπορουσες φυσικα και λιγο καλητερα(σε σχεση και με αλλες που βλεπω και ανεβαζεις),αλλα αυτες οι δυο εμενα μ'αρεσουν προσωπικα.

απλα ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο , ηθελα να παιξω με το φοντο την προοπτικη και τις ποζες περισοτερο, εμενα πρωσοπικα μαρεσουν ολες:)))))

Το "ζευγάρι" με τις κοπέλες Paul
Αυτή που έβαλε ο drek η τουφα "χαλασε" δυνατό πορτρέτο λίγο βλεμμα λείπει. Οι άλλες στην εκκλησία είναι σε πολύ "αβολη" στάση τα μοντέλα ενώ στο Αττικό Πάρκο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν πόζα και επιπλέον η αντίθεση καφέ δερμα με άσπρο ουρανό και άσπρο φόρεμα με καφέ έδαφος κάπου με μπέρδεψαν ειδικά στο έδαφος με τα πόδια

απλα ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο , ηθελα να παιξω με το φοντο την προοπτικη και τις ποζες περισοτερο, εμενα πρωσοπικα μαρεσουν ολες:)))))

Καλα που το εγραψες, ημουν ετοιμος να το σχολιασω... νομιζω δεν ειχες σωστη αποσταση μηχανης, μοντελου, φοντου... με αποτελεσμα το φοντο να επιβαλλεται του θεματος, εκτος αν το κυριως θεμα ηταν το εκκλησακι...

Οι ποζες, μου φανηκαν μια χαρα...:flipout:

Σε αυτη που αρεσε στον drek, το μοντελο ειναι ενα βημα μπροστα απο οτι στις αλλες και αμεσως κανει διαφορα στην προοπτικη...

Paul και μένα η δεύτερη μου κάνει κλικ...

Από μια πρόσφατη βάφτιση, εννοείται οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο...

portraito.jpg

Δεν γινοταν αλλιως Ηλια, βασικα εππρεπε να περιμενω και αλλο να πεσει λιγο ακομα ο ηλιος και να μην ειναι τοσο εντονος.
Ετσι οπως ηταν αν δεν καιγοταν λιγο τα λευκα θα ηταν πολυ σκοτεινο το φοντο.
Μηπως τελικα θελω περισοτερο dynamic range?:))

Να μαντέψω οτι συνεχίζεις να μην τραβας σε Raw ??