Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Εγώ συμφωνώ, αξίζει να την δουλέψεις λίγο στο PS και να σβήσεις τα ενοχλητικά στοιχεία :2thumb22sup:

Η ανιψιά μου. Μάλλον δεν της αρέσει η κουζίνα.. :flipout:

DSC_1147b.jpg

Αστα αυτα... με νικον τραβουσες... :AFADF0: :flipout:

Φωκιωνα ευχαριστω... μεγαλη σημασια στα πορτραιτα να πετυχεις εκφραση...

Η εγχρωμη μ αρεσει περισσοτερο... το χρωμα ταιριαζει καλυτερα με την απιστευτη φατσουλα της μικρης... κουκλιτσα ειναι, να τη χαιρεσαι....!!!!!!!

Δεν ηξερα αν πρεπει να τις ανεβασω (αν λενε τιποτε δηλαδη) και σε ποιο νημα... στη street, στο παπαρατσι ή εδω... αποφασισα οτι ειναι πορτραιτα... :idea:

Η πρωτη (και μαλλον τελευταια:flipout:) σειρα μου με τιτλο.... :drummer: "Through the Glass"....

Through the glass 1 by 1L1as, on Flickr

Η πρώτη είναι πολύ καλή, αφού το θέμα φαίνεται καθαρά, η δεύτερη όμως είναι λίγο μπερδεμένη.

1 και 3 απο μενα, πολυ καλες!
η 3η μπορει να ηταν και καλη σε χρωμα νομιζω

Οντως Paul εχει καλο χρωμα, ειδικα η κοπελα στο κεντρο με το εντονο κοκκινο μπλουζακι που φοραει μπορει να αλλαξει την ολη εικονα... θα τη δω ξανα...

Σε χρώμα θα χάσει λογικά το mood που έβγαλες με την επεξεργασία και είναι ταιριαστό.
Στην 2η προσωπικά δεν με ενοχλει η θολούρα αλλά ο θόρυβος από το φωτιστικό και ότι αλλο είναι αυτό το άσπρο χαμηλά

Dimiko δεν εχει glow αλλα εχει blur vinniete απο το nik software...

Γιωργο, αν της βαλω χρωμα θα ειναι κατι απαλο σε στυλ vintage δηλαδη να δειχνει παλια και ξεθωριασμενη... θα της ταιριαζε, το σκεφτηκα και πριν αλλα θα μου χαλουσε την Α/Μ σειρα...

Η δευτερη, εχει οντως αρκετο οπτικο θορυβο, αλλα μου αρεσε το δευτερο προσωπο που φαινεται αχνα στο βαθος...