Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Εννοεί τον ίσκιο που ρίχνει το δαχτυλάκι στο δάπεδο, είναι όντως κάπως οι σκιές κάτω...

Πώς σας φαίνεται;

off1.jpg

Ο προβολέας είναι μέρος της φωτογραφίας. Έχω φωτογραφίες και χωρίς αυτόν, ήθελα να δω όμως αν δουλεύει στη συγκεκριμένη.

Μέσα στο club οι προβολείς αλλάζουν συνεχώς θέση και εγώ τραβάω σε ριπές, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις μια φωτογραφία την έχω με 2-3 διαφορετικούς φωτισμούς και διαλέγω την καλύτερη.

Πολυ κιτρινη ειναι βρε racer... εγω θα κοιτουσα να αξιοποιησω το flare και τον προβολεα...

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Ξέρω πως η γραπτή παρουσία μου στο forum μας και ειδικά στην φωτογραφική κοινότητα είναι μικρή, ο καθένας όμως έχει τον τρόπο του :) Ελπίζω μετά απο φανταρικές και λοιπές περιπέτειες να συμμετέχω περισσότερο στην όαση που έχετε δημιουργήσει και που τόσο καιρό απολαμβάνω. Επισυνάπτω δύο από τις τελευταίες μου προσπάθειες στο πορτρέτο και δεσμεύομαι για πιο ενεργή συμμετοχή :)

Μιχαλη μαρεσουν και μενα αρκετα..ωραια ατμοσφαιρα και υφος σαν πορτρετα.
μπραβο καλη αρχη:)

racer ισως με -1 στοπ θα ηταν better

Ξέρω πως η γραπτή παρουσία μου στο forum μας και ειδικά στην φωτογραφική κοινότητα είναι μικρή, ο καθένας όμως έχει τον τρόπο του :) Ελπίζω μετά απο φανταρικές και λοιπές περιπέτειες να συμμετέχω περισσότερο στην όαση που έχετε δημιουργήσει και που τόσο καιρό απολαμβάνω. Επισυνάπτω δύο από τις τελευταίες μου προσπάθειες στο πορτρέτο και δεσμεύομαι για πιο ενεργή συμμετοχή :)

Φιλε Μιχαλη,μπηκα στο flickr σου.. Ηταν ενα ολιγολεπτο ταξιδι σε εικονες και συναισθηματα,για καποιο λογο με αγγιξε στην ψυχη :-) Καλη συνεχεια

Απάντηση: Πορτρέτο

Μιχάλη πολύ ωραίες οι παραπάνω φωτογραφίες...
Πιστεύω ότι ο φωτισμός είναι σωστός και μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος που φαίνονται!

Φιλε Μιχαλη,μπηκα στο flickr σου.. Ηταν ενα ολιγολεπτο ταξιδι σε εικονες και συναισθηματα,για καποιο λογο με αγγιξε στην ψυχη :-) Καλη συνεχεια

Με αφορμή το σχόλιο του mstr, μπήκα κι εγώ και έχω να πω ότι θα ήθελα να βλέπω πολυ συχνότερα φωτογραφίες σου στο φόρουμ. Οι περισσότερες απ'όσες είδα μου άρεσαν πάρα πολύ.

Με αφορμή το σχόλιο του mstr, μπήκα κι εγώ και έχω να πω ότι θα ήθελα να βλέπω πολυ συχνότερα φωτογραφίες σου στο φόρουμ. Οι περισσότερες απ'όσες είδα μου άρεσαν πάρα πολύ.

+1 και απο'μενα στο σχολιο του Νασσου,εννοειται οτι θα ηταν ωραια να ανεβαζεις φωτογραφιες και εδω συχνα,εχεις ωραιες εικονες που μπορουν να μπουν σε αρκετα νηματα!