Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Πολλές φωτογραφίες σου Ηλία (και άλλων μελών που είναι εκτός φυσικά) μου φέρνουν συναισθήματα ανέμελων διακοπών , περιηγήσεων , εξερευνήσεων σε νέους τόπους , μερικές φορές ξενιτιά , σε κάποιες ίσως λίγο μοναξιά και άλλα διάφορα .

Στην συγκεκριμένη μου έκανε εντύπωση ο ηλικιωμένος , που επαναφέρει στην πραγματικότητα τον θεατή με το κουρασμένο (και όχι μόνο) πρόσωπό του , δείχνοντας πως η σκληρή όψη της ζωής υπάρχει παντού .

Συγχαρητήρια ακόμη μία φορά .

Παππούς,εγγονός...σε καλοκαιρινές δημιουργικές στιγμές...

7963529744_d99b53c8aa_c.jpg

Re: Πορτρέτο

μια με μενα , δοκιμαζα λαμπες φθοριου για φωτιζμο, καλη δουλεια κανουν τελικα....

398366_10151076764257511_2034812583_n.jpg

Πολύ καλή Παύλο! Και εμένα μου αρέσουν οι λάμπες φθορίου, αρκεί να ρυθμίσεις καλά το WB και να μην έχεις άλλες πηγές φωτισμού να μπλέκονται.
Μόνος σου την έβγαλες ή είχες βοήθεια?

Θα μπορούσες να παίζεις με μεγάλη επιτυχία σε ταινία τρόμου, φαίνεται η αγωνία στο προσωπό σου. Συγχαρητήρια και από μένα, πάρα πολύ καλή......

[καλός γλάρος mode on]
Οι λάμπες είναι φθορισμού, όχι φθορίου.
[[καλός γλάρος mode off]

Ωραία φωτό παρεμπιπτόντως.Πολύ εκφραστική.

thanks!:)
Alex μονος μου την τραβηξα, ειχα την μηχανη σε τριποδο.
ειναι 2 λαμπες, μια απο καθε πλευρα, πολυ κοντα στο προσωπο, απλα μου εσπασε η μια και την αλαξα, και η μια πρεπει να ειναι λιγο πιο ζεστη, δεν ξερω αν φαινεται

οπως κοιταω την φωτο η δεξια πλευρα κιτρινιζει,αλλα νομιζα οτι εφταιγε κανενας τοιχος

Πολύ καλές! Και με τα γυαλιά φορεμένα, θα έγραφε καλά το μοντέλο, νομίζω...

Χμμ θα της το πω την επομενη φορα, με πεθανε ολη την ωρα εκλεινε τα ματια :p

Πολυ ωραιες... μια και τραβηξες σε οριζοντιο καδρο, αν προσεχες λιγο παραπανω τον κανονα των τριτων, ισως εδειχναν ακομα καλυτερες...

Μπραβο παιδια παυλο&emperor.
Πολυ καλες ολες τους.
Εγω τις λαμπες φθορισμου τις 'μισω'

μετα τις ωραιες παρουσιες να σας ξενερωσω λιγο
Raymond Kimutai Bett νικητης του μαραθωνιου σημερα:Banane0:
_MG_9166.jpg

Πολυ ωραιες... μια και τραβηξες σε οριζοντιο καδρο, αν προσεχες λιγο παραπανω τον κανονα των τριτων, ισως εδειχναν ακομα καλυτερες...

Μερικως εχεις δικιο, εκανα και ελαφρυ κροπαρισμα και ισως δε φαινεται, αυτη ομως?

680435_4780412465494_521649394_o.jpg

Περαν της πολυ καλης εκφρασης της κοπελας και σαν καδρο μου φαινεται πολυ καλυτερο....!!!!

Βρε .... Beavis της συμφορας... :twoguns:τι μας χαλας την ατμοσφαιρα με τον χαλιαμπαλια εδω περα...????? :ernaehrung004: