Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ηλία έχει μια παλιά compact και παραπονιέται ότι δεν μπορεί να φωτογραφίσει τα κοριτσάκια στην παιδική χαρά του βγαίνουν κουνημένες. Του λέω να πάμε για πεταλούδες και λέει ότι δεν έχει πλάκα. Εχεις καμμία πρόταση-λυση?

Χε χε... προς το παρον προτεινω να... κλειδωσεις το θεμα paparazzi... μαλλον εχει βρει καποιο τροπο και το παρακολουθει... :flipout:

Του racer πολυ ζωντανη η φωτο, αλλα επειδη το προσωπο της κοπελας τραβαει το βλεμα, με το χαμογελο κτλ. μονο σε μενα φαινεται λιγο πρασινοκιτρινο το δερμα?

Πρέπει να είναι "πειραγμένη", πιθανόν με προσομοίωση κάποιας εμουλσιόν... Για πες μας φίλε racer...

Απάντηση: Πορτρέτο

Απο αυτες που τις θες σε μεγαλυτερο μεγεθος....

dimiko πολυ καλη, και το στησιμο και ο φωτισμος και η επεξεργασια...!!!! (λιγο χωρο αριστερα ισως τον ηθελε ή λιγο κοψιμο δεξια...)

Βασιλη... με ποιο σημειο εστιασες βρε...? :idea: Με κανενα απο τα πλαινα ή ειναι κροπαρισμενη...? :flipout: Καλη εκφραση επιασες...

Το κεντρικο φυσικα. Αλλιως ακομα θα προσπαθουσα.

Συνθηκες ISO 3200, f/2.8, 1.25. Κροπ δεν εχει καθολου.

dimiko πολυ καλη, και το στησιμο και ο φωτισμος και η επεξεργασια...!!!! (λιγο χωρο αριστερα ισως τον ηθελε ή λιγο κοψιμο δεξια...)

Μπορεί ναι, να είναι και σε καλύτερη διαγώνιο... προσπάθησα να αφήσω το ´χώρο που μένει αριστερά απο το φορεματάκι να είναι ίδιος με το χώρο που μένει απο το χέρι... ευχαριστώ Ηλία!!

Πολύ ωραία Βασίλη..

Απάντηση: Πορτρέτο

2vdgwwm.jpg

Πολυ καλη του Παντελη...!!!, και ωραιο στησιμο και εκφραση και του dimiko... αυτο το flare, fog ή οτι αλλο ειναι τελος παντων, δεν ειμαι σιγουρος αν ταιριαζει σε ολες τις φωτο...

_MG_2814 by 1L1as, on Flickr

Ηλία, πολύ καλή αυτή!!
Του Δημήτρη το καδράρισμα δε μου αρέσει' από το δοκάρι και πάνω είναι περιττό το κάδρο. Αλλά το χειρότερο, αν μου επιτρέπεται, και εκεί που πέφτει το μάτι μου, είναι η σκιά στα μπράτσα της κοπέλας - μου δίνει την εντύπωση ότι κρυβεται στα μανίκια και θα πεταχτεί πυκνή τριχοφυία!

Ηλία μου αρεσει πολύ!!! μπράβο ρε άρχον!! :2thumb22sup:

χαχαχαχα Νάσσο για το τελευταίο δεν εχω να σχολιάσω βέβαια..... το δοκάρι είναι είδος ''ταμπέλας'' είναι πορτα και είναι crop...

χαχαχαχα Νάσσο για το τελευταίο δεν εχω να σχολιάσω βέβαια..... το δοκάρι είναι είδος ''ταμπέλας'' είναι πορτα και είναι crop...
Ελπίζω να μη με παρεξήγησες, αλλά πραγματικά έκανε μπαμ όταν την είδα την φωτογραφία.

Οσο για το δοκάρι, είναι ο χώρος πάνω από αυτό που περισσεύει, κατά τη γνώμη μου. Για την ακρίβεια, περισσεύει από πάνω και λείπει από κάτω.