Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Δημήτρη ως το δοκάρι αντε και τα χαλάσματα είναι άψογη σαν κάδρο, ενώ και η υπογραφή στο δοκάρι μου αρέσει πράγμα σπάνιο με τόσο μεγάλα γράμματα. Το sunlight effect δεν της ταιριάζει αν και ο καμμένος ουρανός το μεγιστοποιεί το πρόβλημα IMHO
Ηλία βρήκες μοντέλο (αν και δεν κοιτάει και πολύ)

Δημήτρη ως το δοκάρι αντε και τα χαλάσματα είναι άψογη σαν κάδρο, ενώ και η υπογραφή στο δοκάρι μου αρέσει πράγμα σπάνιο με τόσο μεγάλα γράμματα. Το sunlight effect δεν της ταιριάζει αν και ο καμμένος ουρανός το μεγιστοποιεί το πρόβλημα IMHO
Ηλία βρήκες μοντέλο (αν και δεν κοιτάει και πολύ)

ναι και εγω δεν ήμουν 100% αν είναι ωραίο το εφε!! συμφωνω και με σενα και με Ηλία...ο ουρανός δεν ειναι καθόλου καμένος, είναι μπλε, το εφε και το σοφτ τον δείχνει ετσι, θα την βγάλω χωρις εφε.. ευχαριστώ πολύ!!

Μου αρέσει αρκετά η ποζα και πολύ το κάδρο και ο φωτισμός.
Πρόσθεσες blur? ίσως και να μην χρειαζόταν

Το θολωμα, αν το προσεξεις, δειχνει καπως περιεργο... ειδικα στο κατω μερος του σωματος...
Ενα κλικ πιο φωτεινο το μαγουλο ισως το ηθελε, οι σκιες δειχνουν καπως... θα προτιμουσα περισσοτερους τονους στο φορεμα αντ αυτου...
Η ποζα φανταστικη, η γωνια επισης οπως και το σκηνικο... η αντανακλαση του καδρου (?) στον καθρεφτη θα μπορουσε να λειπει...

Ωραια φωτογραφια...:SFGSFGSF:

Μου αρέσει αρκετά η ποζα και πολύ το κάδρο και ο φωτισμός.
Πρόσθεσες blur? ίσως και να μην χρειαζόταν

οχι blur δεν εβαλα...λίγο εστίαση του έδωσα και μάλλον δεν χρειαζόταν, πρεπει να εχεις δίκιο!! σε ευχαριστώ πολύ!!

Το θολωμα, αν το προσεξεις, δειχνει καπως περιεργο... ειδικα στο κατω μερος του σωματος...
Ενα κλικ πιο φωτεινο το μαγουλο ισως το ηθελε, οι σκιες δειχνουν καπως... θα προτιμουσα περισσοτερους τονους στο φορεμα αντ αυτου...
Η ποζα φανταστικη, η γωνια επισης οπως και το σκηνικο... η αντανακλαση του καδρου (?) στον καθρεφτη θα μπορουσε να λειπει...

Ωραια φωτογραφια...:SFGSFGSF:

ναι, η αντανακλαση στον καθρέπτη εχει φύγει κιολας αλλά δεν την ξανανέβασα!! Για φωτεινότητα δεν νομίζω θα ήταν πολύ, αν και η σκιά δεν έιναι εντονη ίσως θα έπρεπε να ειχα φωτισμό λιιιγο πιο ψηλά..Ευχαριστώ Λιάκο...!! τι λεει εκει;; βάλε καμια γκόμενα ντεεε!!χεχεχε

say cheese... έτσι χαμογελαστοί που είναι μοιάζουν με μικροαστούς στο καρναβάλι, μόνο η κοπέλα "στέκεται" κάπως!

μια με μενα , δοκιμαζα λαμπες φθοριου για φωτιζμο, καλη δουλεια κανουν τελικα....

398366_10151076764257511_2034812583_n.jpg

πάρα πολύ καλή , ωραία ιδέα

Me ποιο φακό εαν επιτρέπεται γενικά λίγα στοιχειά για αυτήν την εξαίρετη φωτογραφία

Αημακη, λιγο να μαλακωσεις τον αγκωνα και κατι με (ψιλο)ενοχλει στο κροπ κατω, ετσι οπως κοβεται στη μεση ο μηρος και το γονατο....

Φως καλο, χρωματα καλα, το φοντο λιγο βαρυ, το βλεμα εντονο αρκετα, η εκφραση πολυ δυνατη... :2thumb22sup: