Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Όχι ακόμα, ήθελα να σε ρωτήσω κιόλας γιαυτό αλλά αύριο που θα είμαι σπίτι (έχω εφημερία σήμερα). Μόνο στο rawtherapee μπορώ να το αλλάξω το gamma κατα το resize ή και στο Photoshop CS5.5? Απο όσα διαβάσα στα λινκ σου, το PS δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Θα με βάλεις να αλλάξω πάλι workflow πάνω που συνίθισα το ACR... :furious3:

Για το PS είναι το κόλπο. Δεν λέω οτι δεν υποστηρίζει αλλά δεν το χρησιμοποιεί. Και το ξεγελάμε αλλάζοντας color space στο Edit.convert to profile .. και στην επιλογή που δίνει στην κάτω αναπτυσσόμενη λίστα διαλέγουμε το αντίστοιχο ...g10.icc ..

Θα πρέπει βέβαια ως πρώτη κίνηση να αντιγράψεις τα icc/icm που θα κατεβάσεις στο φάκελο που βρίσκονται και τα υπολοιπα icc/icm . Στα vista32 είναι ο C:\Windows\system32\spool\drivers\color

Στο Rawtherapee το ίδιο γίνεται αν αλλάξουμε το output color space σε ενα απο αυτά τα ...g10.icc .

web.jpg
Τουλάχιστον η κόρη μου ποζάρει ,γιατί τους γιούς ....... κυνήγι!
Μπα καμιά φορά ..... ποζάρουν

Από ότι φαίνεται ο πιτσιρικάς "χάρη" σου κάνει! :)

Να τον χαίρεσαι! Πολύ ωραίο πορτρέτο!

bill το κεντράρισμα στα πορτρέτα δεν είναι πάντα η ιδανική θέση. Στου πιτσιρικά ας πουμε υπάρχει κενό δεξια και αριστερά ενώ κοβέται σχετικα απότομα το πάνω μέρος του κεφαλιού και το χέρι
Για το ποζάρισμα πάντως δεν τον βλέπω και πολύ πρόθυμο :flipout:

Να τον χαιρεσαι

Για το PS είναι το κόλπο. Δεν λέω οτι δεν υποστηρίζει αλλά δεν το χρησιμοποιεί. Και το ξεγελάμε αλλάζοντας color space στο Edit.convert to profile .. και στην επιλογή που δίνει στην κάτω αναπτυσσόμενη λίστα διαλέγουμε το αντίστοιχο ...g10.icc ..

Θα πρέπει βέβαια ως πρώτη κίνηση να αντιγράψεις τα icc/icm που θα κατεβάσεις στο φάκελο που βρίσκονται και τα υπολοιπα icc/icm . Στα vista32 είναι ο C:\Windows\system32\spool\drivers\color

Στο Rawtherapee το ίδιο γίνεται αν αλλάξουμε το output color space σε ενα απο αυτά τα ...g10.icc .

Α οκ! Θα το δοκιμάσω σήμερα τότε. Θενκς!

η φωτογραφια είναι μέσα στο δωμάτιο του , ήθελα να δω... ήταν η πρώτη μέρα του φακού jupiter 11 που θέλει και τον χώρο του , άλλα δεν με έπαιρνε να πάω άλλο πίσω , τώρα για την πόζα φυσικά και δεν ήθελε τον είχα ζαλίσει.Βασικα με τη φωτογραφια ασχολείται η γυναικά και ο μεγάλος μου γιος ετσι ο μικρος μου κάνει χάρες

136020_3432977082267_1467201857_o.jpg

Ωραιος ο smrodrigo... και εδω στο πορτραιτο και στη street και στις αστραπες... αστραψε και βροντηξε με το καλημερα... :SFGSFGSF:

Βλεπω και πολυ (και καλο) θολωμα στο φοντο και εδω και στη street... ειναι λογω διαφραγματος ή επεξεργασιας...?

Ωραιος ο smrodrigo... και εδω στο πορτραιτο και στη street και στις αστραπες... αστραψε και βροντηξε με το καλημερα... :SFGSFGSF:

Βλεπω και πολυ (και καλο) θολωμα στο φοντο και εδω και στη street... ειναι λογω διαφραγματος ή επεξεργασιας...?
Γεια χαρα,ευχαρηστω για τα καλα λογια..στην street ειναι τραβηγμενη με sony nex5 k 18-55 στο f3.5, εδω στο πορτραιτο ειναι με canon 600D με αναλογικο pentax 50mm f1.7 οποτε και στις δυο η μονη επεξεργασια ειναι το ασπρομαυρο και καπιες λεπτομεριες
Ευχαρηστω και παλι.

web.jpg Άλλη μια με το ¨ μοναδικό μου μοντέλο ¨ μάλλον το παράκανα .

Γεια χαρα,ευχαρηστω για τα καλα λογια..στην street ειναι τραβηγμενη με sony nex5 k 18-55 στο f3.5, εδω στο πορτραιτο ειναι με canon 600D με αναλογικο pentax 50mm f1.7 οποτε και στις δυο η μονη επεξεργασια ειναι το ασπρομαυρο και καπιες λεπτομεριες
Ευχαρηστω και παλι.

πραγματικά η street είναι το κάτι άλλο, όλες είναι καλές άλλα αυτή έχει κάτι