Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ηλία ο Ινδός είναι ολα τα λεφτά μου άρεσε παααρα πολύ, γενικά τέτοια χαρακτηριστικά ατόμου σε φωτογραφία μου αρέσουν πολύ...... πολύ καλή!!! ωραία έκφραση έπιασες...... ´τον έιδα μου άρεσε και σκέφτηκα να το αλλάξω λίγο, το έκανα γρήγορα ...ελπίζω να σου αρέσει... οταν βγάζεις τέτοιες φιγούρες πολύ θα ήθελα να συνεργαστούμε!!! :ernaehrung004:

Attachments

• indos.jpg
    indos.jpg
    70.6 KB · Views: 368
Last edited:

Ηθελα να ξερα τι πινεις και τα σκεφτεσαι.... :flipout:

Πολυ εντυπωσιακη και σαν ιδεα και σαν εκτελεση...!!!!!!!! :SFGSFGSF:

Αν θελεις το raw πες μου να το ανεβασω καπου...

ευχαριστώ Ηλία... τον πρωτο ρόλο η λήψη παίζει.... με το που την είδα αυτο σκεφτηκα αμεσως... μόνο του ήρθε!! Θέλει δουλειά... το έκανα γρήγορα... αλλά ´τέτοιες εκφράσεις αν χτυπάς, πολύ θα τις ήθελα και βέβαια photo Ηλίας και edit Δημήτρης!! χεχε... ναι αν θα ήθελες για το αρχειο θα σου στειλω στο private!! ευχαριστώ πολύ που δέχθηκες!

Πραγματικα εντυπωσιακη συνθεση μπραβο.:SFGSFGSF:
Ελπιζω να δουμε και αλλες τετοιες συνεργασιες

Απάντηση: Πορτρέτο

Πολυ καλη, μου αρεσει η 'αγρια-επιθετικη- επεξεργασια που εκανες...

ωραια ειναι, θα μπορουσε να υπαρχει και ενα φως στο μαυρο φοντο πισω για να μην χανονται τελιως τα μαλλια της κοπελας

ωραια ειναι, θα μπορουσε να υπαρχει και ενα φως στο μαυρο φοντο πισω για να μην χανονται τελιως τα μαλλια της κοπελας

ναι καλό θα ήταν, θα γυάλιζαν και τα μαλλιά, αλλα εδω ήθελα να βγαίνει απο σκοτάδι προς το φως.. σε ευχαριστώ πολύ Παύλο!

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Η κόρη...]
attachment.php

Attachments

• DSC_5452 copy3.jpg
    DSC_5452 copy3.jpg
    82.6 KB · Views: 196
Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Ο γιος... (τον μεσαίο δεν τον έχω πετύχει ακόμα καθότι αεικίνητος...αλλά που θα μου πάει)
attachment.php

Τραβηγμένες με CJZ Sonnar 180mm

Attachments

• DSC_5126 copy.jpg
    DSC_5126 copy.jpg
    89.9 KB · Views: 196
Last edited:

η αντανάκλαση των προπορευόμενων στο όργανο, είναι όλα τα λεφτά... :SFGSFGSF:

edit: ncups εκτός από φωτογράφο σε κόβω και για καλό χαζομπαμπά...

Last edited: