Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

πηρα και εγω καινουρια μηχανη την gx1, πρωτη φωρα εχω μηχανη που μπορει να τραβαει πανω απο ΙΣΟ400, το ισο1600 της ειναι πολυ usable, Και γενικα ειναι ωραια ειναι μηχανη, το μονο που με χαλαει ειναι το πιο χαμηλο ισο ειναι 160, και το φλας συγχρονιζει στα 1/180...

11208547983_cd9716d022_o.jpg

αυτη εδω ειναι ισο1600 και τιλτ adaptora ...της εχω αλαξει τα φωτα λιγο βεβαια με το καινουριο pc και καινουριο photoshop

1459218_10151740655592511_447016427_n.jpg

Να ανεβάσω και γώ τα μούτρα μου!!!
Φωτό απο την πλατεία Trafalgar, έξω απο την Εθνική Πινακοθήκη! Φωτογράφος, συνάδελφος και κολλητός που ταξιδέψαμε παρέα.

Trafalgar square by Samniotis Photo-graphy, on Flickr

ΥΓ: Τα πρησμένα μάγουλα είναι λόγω του έξτρα/σούπερ/ντούπερ/ούλτρα παχυντικού Εγγλέζικου πρωινού!!! Ευτυχώς πρίν πάω είχα χάσει 7-8 κιλά και δεν αγχώθηκα!

Απάντηση: Πορτρέτο

Τωρα που πηρα τον SEL35F18 θα βαρεθειτε να βλεπετε την φατσα των παιδιων μου. :HTEHETH63:

(Αν φυσικα κατσουν τα κωλοπαιδα να τα βγαλω φωτογραφια γιατι δεν βαζουν κωλο κατω.)

Last edited:
Απάντηση: Πορτρέτο

Ενα τεστ με τον SE35F18 με μοναδικο φως την 23αρα τηλεοραση σε cinema mode & save energy

Φυσικα χωρις φλας γιατι μπηκε στο κουτι μαζι με τον 16-50 και δεν βλεπω να τα βγαζω ξανα απο κει.

Πλεον μονο 5R μαζι με τον 35 f1.8

vvlx.jpg

Last edited:

Πολύ καλή Νίκο, το πρόσωπο και τα αντικείμενα που καθρεφτίζονται καταπληκτικά, δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα προτιμούσα ολόκληρο το πρόσωπο
Λευτέρη το εξωτερικό φλας σε εσωτερικό χώρο είναι απαραίτητο όταν "κυνηγάς" παιδιά όσο φωτεινό φακό και αν πάρεις το χρειάζεσαι ξαναβγάλτο από το κουτί

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Πολύ καλή Νίκο, το πρόσωπο και τα αντικείμενα που καθρεφτίζονται καταπληκτικά, δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα προτιμούσα ολόκληρο το πρόσωπο
Λευτέρη το εξωτερικό φλας σε εσωτερικό χώρο είναι απαραίτητο όταν "κυνηγάς" παιδιά όσο φωτεινό φακό και αν πάρεις το χρειάζεσαι ξαναβγάλτο από το κουτί

Το ασχημο με το φλας ειναι οτι η κορη μου εχει γαλανα ματια και παντα θα βγουν κοκκινα εκτος απο μερικες φορες.
Εχω βαλει στην μηχανη να μην βγαζει κοκκινα ματια, εχω ψαξει ολες τις λειτουργιες που εχει η nex-5r για το φλας αλλα τιποτα!
Να ειναι μαπα το φλασακι που εχει στο πακετο; να μην κανω εγω κατι σωστα;

Τα κοκινα ματια βγαινουν γιατι το φλας ειναι στο ιδιο επιπεδο με το φακο, και δεν εχει σχεση με το χρωμα ματιων.αν ειναι το φλας τις.μηνανης μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα.στη πανασονικ γχ1 που εχω, μπορεις να το κρατισεις το φλας ημηανοιχτο ωστε να κανει bounce απο το ταβανι, αν γινεται και στη δικια σου, δοκιμασε το.