Ευχαριστω για τα καλα σχόλια για την... κινηματογραφικη..., "ξεγελαει" και το κροπ με τα μαυρα πανω κατω, αλλα και μενα προς τα κει μου φανηκε, γι αυτο και το σχετικο κροπαρισμα...
Για τον Φανερο Πρακτωρ και το σχόλιο για τους αστεγους, ειναι θεμα που εχει συζητηθει πολυ και συνεχιζει ακομα και τωρα να συζητιεται σε ολα τα φορα, και οι αποψεις ειναι αντιθετες χωρις να καταληγουν καπου... γνωμη μου ειναι, πως αν το θεμα ειναι σωστο, δεν υπαρχει προβλημα... πχ. στη συγκεκριμενη, νομιζω, τονιζω το βλεμα και τα εντονα, σκληρα χαρακτηριστικα του προσωπου... τιποτε που να φερνει τους εικονιζομενους σε δυσκολη θεση, οποτε δεν θεωρω οτι υπαρχει και θεμα παραβιασης ιδιωτικοτητας ή μειωσης προσωπικοτητας κτλ. Τωρα, αν τους ιδιους, τους φωτογραφιζα σε διαφορετικη κατασταση, τοτε, πιθανως, θα μιλουσαμε και διαφορετικα...
ενα συγριτικο στο περιπου, ειναι με ιδιο φως τραβηγμενες η μια με την 5δ2 και τον 85/1.8 στα φ2,5 και η αλλη με την ε520 και τον 50/2 στα φ2,2, το ασπρομαυρο ειναι για να μην φαινεται η διαφορα στο χρωμα....
![]()
![]()
image1 by tsatsman, on Flickr
image2 by tsatsman, on Flickr
20140511-_DSC2489 by tsatsman, on FlickrAahhh... Paris!
Σιγά μην άφηνες αυτό το θέμα δίχως φωτογραφίες σου :a0210: .
Μου αρέσει η καθαρότητα (ευκρίνεια - οξύτητα δεν ξέρω πως να το εκφράσω ακριβώς) στις φωτογραφίες σου Κώστα και θα ήθελα να μάθω πως το πετυχαίνεις , κάπως τις πλησιάζουν οι δικές μου όταν ανεβάζω το clarity στο lightroom , αλλά και πάλι δεν παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω .
Σιγά μην άφηνες αυτό το θέμα δίχως φωτογραφίες σου :a0210: .
Μου αρέσει η καθαρότητα (ευκρίνεια - οξύτητα δεν ξέρω πως να το εκφράσω ακριβώς) στις φωτογραφίες σου Κώστα και θα ήθελα να μάθω πως το πετυχαίνεις , κάπως τις πλησιάζουν οι δικές μου όταν ανεβάζω το clarity στο lightroom , αλλά και πάλι δεν παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.