Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Κλασικά το μέταλλο.
Το άλλο δεν είναι στο ίδιο ... ύψος ...
Εξάλλου με το που θα κυκλοφορήσεις το μέταλλο. .. :flipout: καταλαβαίνεις. ..

Απάντηση: Πορτρέτο

Το μέταλλο θα σου φέρει από τα άλλα , το άλλο θα σου λιώσει τα μέταλλα !!!

Να και η φίλη μου .. πάλι εδω.

Και μια διαπίστωση που είναι ποιά επιβεβαιωμένη. Οι First Class Ladies που βλέπετε εδώ (και που είναι μακράν οι ποιό όμορφες), καμία δεν φορά σκουλαρίκια, φορούν όλες το ίδιο μονοκόματο μακρύ ρούχο και καμία δεν φορά καλσόν !! και ήταν όλες προσιτές και ομηλιτικές. Ολες οι υπόλοιπες (Β Class) ήταν στολισμένες σαν καρνάβαλος και καρακομπλαρισμένες ... Δεν βάζω φωτογραφίες τους για να μην χαλάσω την παρτίδα

Κατι μου λεει οι μπαςκλασαριες θα ειναι ποιο ενδιαφερουσες.

Ας δουμε καποιες αν επιθυμουν οι λοιποι :D

Είναι και σχετικά αυτά τα πράγματα. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες .. αλλά ίσως κάποιες κάνουν και χοντράδες και δεν βλέπονται. Δεν ξέρουν να βαφτούν, να χτενιστούν, να ντυθούν, να σταθούν σωστά ; .. πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι φταίει. Πείτε και εσείς την γνώμη σας .. είναι εικόνα αυτή ? Πάντα βέβαια σε σχέση με τα First Class Models παραπάνω, δεν είναι μια κλάση κάτω;

panorama_zps7abf8961.jpg

Ξέρω εγώ τι σου λέω.
Αντε να ξανα ομορφήνει πάλι λίγο η παρτίδα .. Sorry για τις άσχημες σκιές αλλά η κοπέλα είναι κούκλα. Της τράβηξα πάνω από 10 πορτρέτα και σε όλες είναι άψογη.

Beauty by Costas S. T., on Flickr

Πορτρέτο

Δεν είναι μόνο θέμα ρούχων...

Η τελευταία και φουστανέλα να φορούσε, πανέμορφη θα ήταν!

Απάντηση: Πορτρέτο

Η τελευταία με την αντανάκλασή σου πολύ ωραία .

Φαίνεται και το στυλ σου -bye-

Last edited:

Καλές οι δυο τελευταίες, η δευτερη θα μπορούσε να είναι εικονογράφηση σε Παπαδιαμάντη ή Ντίκενς...