Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Απίστευτη ! Η φωτογραφία του είναι εξαιρετική , κοιτας τη τεχνη και χανεις την υποθεση πραγματικα

Σε ασπρόμαυρο (και πορτρετα) μια και από μια τέτοια ξεκίνησε η κουβέντα η πολωνική Ida αν και με περίεργο κάδρο για σινεμά (1:1.33) ειναι ότι καλυτερο έχω δει τελευταία

κατι απο προσφατο προσωπικο μου προτζεκτ...
11792055_10207284356364454_8577018231731833452_o.jpg

Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια σου γιατι βγαζει εντονα μια goth ατμοσφαιρα που προσωπικα λατρευω και επιδιωκω και εγω σε διαφορες φωτογραφιες μου.
Επισης το μοντελο σου ειναι ταμαμ για τετοια φωτογραφια, με σωστο βαψιμο και πολυ καλη σταση. Τεχνικα μπορει να μην ειναι τελεια, αλλα στα δικα μου απειρα ματια, το συνολο που βλεπω, προσωπικα μου αρεσει πολυ.

Θα ήθελα αρκετά πράγματα καλύτερα, αλλά δεν ήταν ανθρωπίνως εφτικό :D ( αυτή κουνιόταν συνεχώς λες και της είχαν βάλει νέφτι στον κ()λο παρότι της έλεγα να μείνει ακίνητη, μια άλλαζε στάση, μια γέλαγε όταν δεν ήθελα, κλπ, και από την άλλη η κολλητή της που ήρθε για βοηθός δεν την πάλευε με το reflector και το στρίψιμο του flash :D )

Απάντηση: Πορτρέτο

Επειδη οικονομικα δεν με παιρνει για αγορα φλας συν ανταπτορα γιατι η NEX-5R δεν παιρνει κανονικο φλας προσπαθω με πατεντα να βρω λυση.
Πηρα λοιπον ενα απο αυτα τα σακουλακια τα ασπρα που ειναι η φωτογραφικη συσκευασμενη οταν την αγοραζεις και γενικα με αυτα συσκευαζουν διαφορα.

Το εβαλα διπλο πανω στο φλας και παλευω να βγαλω σωστη φωτογραφια.

DSC00268.jpg

DSC00264.jpg

Last edited:

Βρε νοίκιασες νύφη και ελικόπτερο για να την ανεβάσεις στους βράχους μόνο και μόνο για να τεστάρεις την fuji;
Πλάκα κάνω. Δυσκολες συνθήκες από άποψη φωτισμού. Τι χρησιμοποίησες για να φωτιστεί η νύφη;

Πήρες και Χ100Τ ρε θηρίο.
Είσαι απίστευτος.
Όσο για τη φωτογραφία δεν μπορώ να τα ξαναγράψω χάλια μαύρα και αυτή ευτυχώς που η νύφη είναι όμορφη.:smash:

χαχαχα, η νυφη εκει ητανε και ειπα να το παιξω "wedding photograph"
ειναι χωρις φλας η αλλο "φωτιστικο" μεσο, ο θορυβος υπαρχει απο τα 400 iso , γιατι ειναι παραξενο??
αν και το τσιμπισα και γω λιγο
και τοπιο εχω βγαλει...
Πανο δεν ειναι δικια μου.... ακομα:smash:

Που πας και τις βρίσκεις και τις νύφες και τις μηχανές.
Καμιά νύφη και εγώ πετυχαίνω αλλά καμιά σοβαρή μηχανή να δοκίμασω δύσκολα.

η μηχανη αγοραστηκε (σε τιμη χωμα) για μια φιλη, που αυτη την στιγμη βρισκετε στο Ζαιρ (διπλωματικη ακολουθος) αλλα εκανα το λαθος και ανοιξα το κουτι,
και τωρα προσπαθω να βρω τροπο να την... κρατησω (η φωτομετριση που κανει η χ100τ ... δεν υπαρχει)
ετσι κιαλλιος εψαχνα για χ100ς, αλλα με το cc δεν υπαρχει μια....
-θα μου πεις, αφου ειχες , γιατι την εδωσες...:slapface: