Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

σουπερ Πανο!

θα την κροπαρα μεχρι τα μεσα της πρωτης λεξης, για να μην δινει την εντυπωση του φλαυ

Τα γράμματα με δυσκόλεψαν.
Δεν είχα ίσως σωστά το φωτισμό με συνέπεια να κάψω τα λευκά και να αναγκαστώ μετά να σκουρήνω το βιβλίο.
Ήθελα να φαίνεται όλος ο τίτλος , το ήθελε και η γυναίκα σε μια προσπάθεια αυτοσαρκασμού.:stupido3:

Μέρα των ερωτευμένων σήμερα , ωραία δώρα ανταλλάσσετε μεταξύ σας.

Πολυ σκοτεινό το αποτέλεσμα.

Αλλά τραβηχτικό και... αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω, εύγε Παναγιώτη!

Μπράβο Παναγιώτη πολύ όμορφες!
Η δευτερη είναι έξυπνη σύνθεση και εχει ωραία ατμόσφαιρα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα κοσμοκαλόγερος ..μεγάλο πορτραίτο μου θυμίζει τον Παπαδιαμάντη καί η δεύτερη απολαύστε...είμαι αρειμανιος καπνιστής καί μου αρέσει.Εξαιρετικές.Πάνο πολύ καλή απεικόνιση,μεγενθυνοντας είδα μέσα στα γυαλιά άλλη μία φωτογραφία μαγική τελικά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι.
Πάντως η fuji είναι εργαλείο και στα κατάλληλα χέρια γράφουν ιδιαίτερα στα πορτραίτα.

Last edited:

Οντως εξαιρετικες Κωστα! Γραψαν πολυ ωραια! Κ του Πανου ωραια!

χαχαχχαχα... με ολα τα μπονους σε αυτη την ζωη ομως:BDGBGDB55:
ευχαριστω παιδια!

Βασιλη εσυ εισαι???:smash:

αν και εχω 3 χρονια που το εκοψα (για λογους υγειας), μετα απο 30χρονη απολαυση, μου αρεση αυτη η ξεγνοιασια κ συντροφικοτητα που δινει το τσιγαρο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

... ξεχασα να σας πω, οτι την προηγουμενη δευτερα με μπαγλαρωσε η αστυνομια μεσημεριατικα , γιατι λεει φωτογραφιζα δημοσιο κτηριο... το δημαρχειο!
μαλλον η αστυνομια με περασε για τζιχαντιστη και οχι για ...καλογερο:flipout:
3 ωρες με ειχαν στην ασφαλεια,
τελικα αυτο το συστημα δεν περνει απο αλλαγες.. παλια περναν του αμορφωτους και τον καθε χαφιε στην αστυνομια, τωρα ολους του βλακες, αβολους, και ηλιθιους!:argue:

Και στην Τήνο το λιμενικό μπαγλαρώνει κόσμο που φωτογραφίζει στο λιμάνι...αλλά εκεί υπάρχουν άλλα θέματα που δεν είναι επί του παρόντος.
Εμένα δεν με ενοχλούν ακόμη γιατί χαζεύουν τις φωτογραφίες μου στο facebook και μάλλον τους αρέσουν.:SFGSFGSF:

Εμένα που έχω φωτογραφίσει και στα ποιό απίθανα και δύσκολα μέρη του κόσμου .. και δεν με έχουν μπαγλαρώσει ακόμα. Ομως θα θυμάμαι για όλη μου την ζωή, την στιγμή που έτρεμαν τα χέρια μου και η καρδιά μου πήγε να σπάσει, ήταν στην Σαουδική Αραβία όπου είχα την φοβερή ιδέα να φωτογραφίσω νεαρές γυναίκες σε δημόσιο χώρο !!! Μετά κατάλαβα πόσο μεγάλη μα@#κία έκανα και πόσο ρίσκαρα

Ladies in Saudi by Costas S. T., on Flickr

Last edited:

καλα εσυ Κωστα το επαιξες καμικαζι, απο οτι ξερω εκει ουτε να τις κοιταξεις δεν μπορεις και συ τις φωτογραφισες??:smash:

... η μεσαια πρεπει να εχει φοβερο ποδι:drool1:...κ ματι!