Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

λες να ειναι ο Κονσιτα Λουκανικους??:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

γιαυτο Πανο παλια ο ερωτας ηταν % τις % σενσουαλ!

Ελα όμως που μου αρέσουν οι γυναίκες !!! Και έτσι, ακόμα και για μια στιγμή που γυρνάει ο σύζυγος την πλάτη... τσούπ, έτσι για να θυμάμαι το κορίτσι βρε αδελφέ ( και μετά μου λέτε ότι η φωτογράφιση του δρόμου είναι δύσκολη )

Shopping at flea market of Souq waqif by Costas S. T., on Flickr

Ηλια, θα προτιμουσα να την ειχες κροπαρι μεχρι κ πριν το κοκαλακι....συμπαθητικη:a0210:

Παναγιώτη, το μοντέλο, αν θέλει ας κάνει κι αλλιώς ... :flipout:
Το WB είναι πειραματισμός με presets στο LR.

Κώστα, πολλές versions θα μπορούσα να έχω κάνει. Ήδη είναι πολύ κροπαρισμενη.
Θα τη δοκιμάσω όπως λες και θα ανεβάσω κάποια άλλη πόζα.
Thanks for stopping by ...

12764715_10208430287132007_4399379325672606951_o.jpg

Θανάση καλή, το μοντέλο σου είναι πολύ εκφραστικό. Με ενοχλεί λίγο που το φως όπως πέφτει από πίσω δημιούργησε μαύρο γύρω από το μάτι (εκτός κι αν την έδειρες βάρβαρε! :flipout:)

Ευχαριστώ Δημήτρη, όντως υπάρχει θέμα με τον φωτισμό αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά γιατί είναι ο χώρος εργασίας μου. Φυσικά η μηχανή είναι συνέχεια σε αναμονή και πλέον οι περισσότεροι πελάτες μου έχουν μετατραπεί σε μοντέλα αν θέλουν ας κάνουν και αλλιώς
:BDGBGDB55:

Δημητρη, δεν ξερω αν φταιει ο φακος η μηχανη, αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα ,ειναι σαν την εχεις βγαλει με wide...
ωραιος φως Γιαννη, και φακος τα "λεει"

+1.Πολύ καλή δουλειά Γιάννη,αναρωτιέμαι τι αποτέλεσμα θα είχες με τον 85 αρη. ..

Last edited:
Απάντηση: Πορτρέτο

σας ευχαριστω!με τον 85αρι σιγουρα θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα μιας και ειναι ιδανικος για πορτραιτα...

Ειναι τραβηγμενη με τον takumar 50mm f1.4 σε crop sony a5100. Το wide ειναι εσκεμενο για cinematic look χρησιμοποιοντας 16:9 framing. Τωρα σε οποιον αρεσει. Γουστα ειναι αυτα, χεχε 😁