Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Στην πρώτη η φωτογραφία είναι μόνο για την κοπέλα που βάφει για την καθιστή δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Η Βινιέτα επίσης πνίγει τη φωτογραφία.
Στη δεύτερη η κοπέλα της φωτογραφίας έχει αυθεντική γυναικεία ομορφιά και σηκώνει πάνω της όλη τη φωτογραφία,
απαραίτητο όμως το crop από πάνω για να κοπεί η οριζόντια προέκταση του κλαδιού.
Μου αρέσει και το φως που έρχεται στα μαλλιά από τα αριστερά.

Δεν θα μου άρεσε. Ειναι μια ατμοσφαιρική εικόνα .. δεν θα μπορουςε να γίνει κάτι σαν πορτρέτο ας πουμε. Ο φωτισμός του δωματίου ειναι υπέροχος. Εγώ θα προτιμούσα ποιο όμορφα κορίτσια

Δε μου αρέσει σε κροπ μου χαλά την ατμόσφαιρα.
Κώστας!! Η ομορφιά είναι υποκειμενική στη συγκεκριμένη φωτογραφία η ατμόσφαιρα μετρά.

.. καλό θα ήταν όταν βάζουμε φωτογραφία να αποφεύγουμε το σεντόνι..

Απάντηση: Πορτρέτο

Billythekid.jpg

Πολυ ομορφη Βασιλη! (μονο το δεξι μαγουλο ξεγυγε λιγουλακι...εκτος κ αν φταιει η οθονη μου) Στα ποσα ειναι τραβηγμενη;; φανταζομαι ανοιχτος ο φακος

Σε ευχαριστώ πολύ, πες μου τι βλέπεις στο δεξί μάγουλο.
ƒ/3.2 59.0 mm 1/320 iso 200

Τίποτα φαινόταν σαν καμένο αλλά στο κινητό φαίνεται καλύτερα

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Βασίλη πολύ καλή, αν είχες διαλέξει και πιο ήρεμο background θα έδειχνε ακόμη πιο εντυπωσιακή...

Κωνσταντϊνε καλή προσπάθεια, ο φακός γράφει υπέροχα (ανάγλυφο χειλιών, μποκέ, χρώμα) αλλά θέλει λίγο προσοχή η χρήση του, θα ηθελα προσωπικά να είχες λίγο μεγαλύτερη απόσταση (ή ενα κλικ >f) ώστε να ήταν εστιασμένα και τα δύο μάτια στον ίδιο βαθμό και πιθανόν και λίγο η μύτη που είναι άψογη και απο εκεί και πέρα να διαλέξεις στο post εσύ πόσα θα <αποκαλύψεις> απο το πρόσωπο.