Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Εγω δεν βλεπω καποιο προβλημα στην αρχικη φωτογραφια του maestro και δεν θα την πειραζα, ουτε ως προς το καδρο ουτε ως προς το λευκο... Τουλαχιστον οι δυο προσπάθειες που ειδα εδω μεσα δεν μου αρεσαν...

Απάντηση: Πορτρέτο

Έρχεται όμως εύκολα με ένα κλίκ του σταγονόμετρου στο λευκό πάνω δεξιά.

maestro.jpg

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Έρχεται όμως εύκολα με ένα κλίκ του σταγονόμετρου στο λευκό πάνω δεξιά.

maestro.jpg

Σωστόν! Αυτή είναι μάλλον η πιο σωστή, αλλά λίγο ψυχρή γι'αυτό που ήθελα. Ίσως φταίει η οθόνη μου, ίσως να το παράκανα εγώ και να μου φαινόταν στον Μακ σωστό..

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Εγω δεν βλεπω καποιο προβλημα στην αρχικη φωτογραφια του maestro και δεν θα την πειραζα, ουτε ως προς το καδρο ουτε ως προς το λευκο... Τουλαχιστον οι δυο προσπάθειες που ειδα εδω μεσα δεν μου αρεσαν...

Νομίζω ο καθένας μας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Απλά μερικές φορές κάτι είναι κραυγαλέα λάθος. Βλέποντας τη χθεσινή μου σε random oθόνη στο γραφείο μου φαίνεται και μένα πολύ κίτρινη, αλλά και πάλι καλύτερη από τη διορθωμένη. Του Billy είναι σωστότερη χρωματικά, αλλά λίγο ψυχρή ακόμα (για το προσωπικό μου πάντα γούστο).

Ελπίζω με την εμπειρία σιγά σιγά να μάθω να τις φέρνω εκεί που θέλω χωρίς κραυγαλέα λάθη.

Last edited:
Re: Πορτρέτο

Χωρίς πλάκα, τώρα ξανακοιτάζω μέσω iPhone και βλέπω ακριβώς τη φωτογραφία που θέλω, όπως την ανέβασα (ελάχιστα warmer από αυτή του Billy). Μετά κοιτάω στην οθόνη (Dell γραφείου, της πλάκας), και μου φαίνεται κιτρινισμένη του κερατά. Αν έχει κανείς iPhone, δοκιμάστε.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Χωρίς πλάκα, τώρα ξανακοιτάζω μέσω iPhone και βλέπω ακριβώς τη φωτογραφία που θέλω, όπως την ανέβασα (ελάχιστα warmer από αυτή του Billy). Μετά κοιτάω στην οθόνη (Dell γραφείου, της πλάκας), και μου φαίνεται κιτρινισμένη του κερατά. Αν έχει κανείς iPhone, δοκιμάστε.
Απο laptop Dell μου φαινεται κιτρινη η δικια σου. Απο ipad οχι τοσο... Αλλη χρωματικη παλετα η apple;

Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Απο laptop Dell μου φαινεται κιτρινη η δικια σου. Απο ipad οχι τοσο... Αλλη χρωματικη παλετα η apple;

Έτσι φαίνεται. Σε iPhone και MacBook φαίνεται ίδια, αλλά έχουν και τα δύο οθόνη Retina. Το έχετε συζητήσει κάπου αυτό μπας και ξεστραβωθούμε λίγο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Έτσι φαίνεται. Σε iPhone και MacBook φαίνεται ίδια, αλλά έχουν και τα δύο οθόνη Retina. Το έχετε συζητήσει κάπου αυτό μπας και ξεστραβωθούμε λίγο;

Τα μοντερνα iPhones, iPads και Macs έρχονται αρκετά καλά καλιμπραρισμενα από το εργοστάσιο.