Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Παίζεις μπάλα παντού Ιάσωνα, σε όλα τα νήματα.
Τα έβγαλε ήδη τα λεφτά της η Sony.
Πολύ μ'εχει βολέψει, είναι η αλήθεια!
Ευχήσου μου να'χω χρόνο να συνεχίσω και μετά τις διακοπές μόνο. Το καλοκαίρι μας τελειώνει σε 2 μερούλες, τα κεφάλια μέσα...

Εμένα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους γιατί φέτος ενώ ξεκίνησε καλά μας πήγε λίγο πίσω λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων.
Περιμένω πως και πως να πάρω τη Fuji μου και να τραβήξω τα πάντα, απλά να φωτογραφίζω χωρίς σκοπό και λόγο.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

IMG_1754.jpgΩραίο γράψιμο φίλε δίνει ο Helios ...

Δεν το λες και κλασσικό πορτρέτο τη δική μου εκδοχή:BDGBDGB53:

Iso 6400 Ιάσωνα,περασμένες 20:30 με λίγο φως και με nr - 4 και παρόλα αυτά άντεξε το RAW στην επεξεργασία.
Μπορούσα να επέμβω και άλλο στο θόρυβο στο Lr αλλά προτίμησα να τον αφήσω,γιατι της Fuji ο θόρυβος φέρνει προς retro grain και είναι ανεκτός στο δικό μου μάτι.

Iso 6400 Ιάσωνα,περασμένες 20:30 με λίγο φως και με nr - 4 και παρόλα αυτά άντεξε το RAW στην επεξεργασία.
Μπορούσα να επέμβω και άλλο στο θόρυβο στο Lr αλλά προτίμησα να τον αφήσω,γιατι της Fuji ο θόρυβος φέρνει προς retro grain και είναι ανεκτός στο δικό μου μάτι.

Φαντάστηκα ότι ήταν δύσκολη ώρα. Και ναι, τελικά στέκει. Εγώ ίσως δοκίμαζα και λίγο πιο αργό κλείστρο (μια και είναι στατικό θέμα) μπας και ρίξω λίγο το ISO, αλλά αυτό πάντα ανάλογα του πόσο σταθερό χέρι έχεις (και πόσο βοηθάει και η κάμερα).

Σε εμπνέει αυτή η παραλία...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk