Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Οι καρυάτιδες μάλλον είναι λίιιγο πιο παλιές από αυτόν... Φοβερή φυσιογνωμία!

Απάντηση: Πορτρέτο

Ευχαριστω....η αναβαση στην ακροπολη την πρωτη κυριακη του μηνα με δωρεαν εισοδο ηταν ενα πανηγυρι (με την καλή έννοια) ανθρώπων από όλο τον κόσμο με τέτοιο ήλιο νοέμβριο μήνα.

που να δεις και τις αλλες...αλλα επειδη ειναι η κορη μου κρατιεμαι οσο μπορω και δεν ανεβαζω αερα πατερα!

Τυχερή η κόρη σου...
Πες μας το μυστικό μπας και στρώσω τις δικές μου... Η φυσικότητα που βγάζεις στην έκφραση είναι αλλού. Μπράβο σου, μπράβο της, μπράβο σας.

23270451_10214479721004073_4235157874904536840_o.jpg

Τυχερή η κόρη σου...
Πες μας το μυστικό μπας και στρώσω τις δικές μου... Η φυσικότητα που βγάζεις στην έκφραση είναι αλλού. Μπράβο σου, μπράβο της, μπράβο σας.

Μυστικο δεν θα ελεγα οτι υπαρχει.Ψαχνω το συναισθημα,την διαφορετικη εκφραση.Με βοηθαει που βγαζει συνηθως ενα παγωμενο βλεμα..Δεν την πιεζω καθολου..Ολα γινονται πανω στο παιχνιδι,κυριως εκτος σπιτιου.Να ξερεις ομως οτι η καθε φωτογραφια ειναι κομματι του εαυτου σου,εισαι εσυ κατα καποιον τροπο!
σε ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια!!

Ξέρεις πιο είναι το πιο σημαντικό ότι ζεις την κόρη σου.
Τη βλέπεις να μεγαλώνει, μεγαλώνετε μαζί, κάνετε πράγματα μαζί, γίνεστε ένα.
Δεν είναι η φωτογραφία, η φωτογραφία απλά τυχαίνει, είναι η ψυχική ένωση που σας σμίγει στο στιγμιαίο κλικ.
Ο χρόνος περνά, θα ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου και θα είναι πια μεγάλη.
Δε θα έχεις τις φωτογραφίες τότε να σου θυμίζουν το παρελθόν, θα έχεις τις στιγμές που φωτογράφιζες,
τα γέλια ,τα σκέρτσα, το αστείο βλέμμα, το σοβαρό χαμόγελο, τον αυθόρμητο κοίταγμα, την περίεργη γκριμάτσα.
Αυτά όλα τα μοναδικά είναι η κόρη σου, άδειασε χώρο στον σκληρό δίσκο της καρδιάς σου για να τα χωρέσει όλα.

Μας τι υπέροχα πορτρέτα είναι όλα τα τελευταία!
Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω. Μπράβο σας παιδιά!

Κάπως έτσι είναι Παναγιώτη...νομίζω όμως ότι η φωτογραφια είναι το μεσον που σε κάνει να προσεγγίζεις κάποια πράγματα διαφορετικά (άσχετα αν είναι οικογένεια) και πολλά ακόμα αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και θα μας κυνηγάει ο συντονιστής για εκτός θέμα...χεχε

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιάννη και Παναγιώτη σας ευχαριστώ. Ο τρόπος που μιλήσατε είναι μάθημα.
Ένας ακόμη λόγος που μου αρέσει να "έρχομαι" εδώ....