Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Ας βαλω και την εγχρωμη εκδοχη

img8689c.jpg

ενω ειναι πολυ ωραια καπως ο φωτισμος μου φαινεται περιεργος ...
δηλ, η αριστερη πλευρα ειναι πολυ σκοτεινη και γενικα ολη φωτο ειναι υποφωτισμενη μου φαινεται !

Re: Πορτρέτο

Να σου πω εγω ετσι ηθελα να βγει.Δεν το ηθελα πιο φωτεινο.

Βεβαια δεν εχω χρησιμοποιησει καποια τεχνικη φλας κτλ,η λαμπα του δωματιου ηταν ο φωτισμος.Δεν τα κατεχω αυτα τα κολπα:D

Μου αρέσει περισσότερο που δεν κοιτάει την κάμερα. Τελευταία την βρίσκω πολύ με τα πορτραίτα που ο άλλος δεν κοιτά την κάμερα αλλά είναι "candid", ακόμα και αν είναι σκηνοθετημένη η πόζα, αρκεί να φαίνεται φυσική.

Μου αρέσει περισσότερο που δεν κοιτάει την κάμερα. Τελευταία την βρίσκω πολύ με τα πορτραίτα που ο άλλος δεν κοιτά την κάμερα αλλά είναι "candid", ακόμα και αν είναι σκηνοθετημένη η πόζα, αρκεί να φαίνεται φυσική.

+1 με την αποψη..

Η κατάσταση παρακάτω έχει ως εξής..

Βρήκα μια καπελαδούρα,,έβγαλα έναν δίσκο του Miles Davis από το ράφι και είπα να να παίξω τον ρόλο του φαντάσματος....
Έβαλα λοιπόν την αυτό-φωτογράφιση ρύθμισα την έκθεση στα δέκα δεύτερα και έμεινα κρυμμένος πίσω απ τον δίσκο για έξι από αυτά...στα τελευταία τέσσερα έκανα την εμφάνιση μου και βουαλα...

δεν ξέρω αν κάνω καλά που την βάζω στα πορτρέτα...
hgfvjhgf.jpg

Δεν άντεξα....την κροπαρα έτσι ώστε να εστιάσει στο κυρίως θέμα (γιατί είχε πολύ κενό στο κάτω μέρος),,και της εβαλα λιγο κόκκο στο Πικασα ,πρασινιζοντας λιγο και την αποχρωση....

Νομίζω έτσι μου αρέσει καλύτερα

jhgfhfh.jpg

Αυτη εδω ηταν μια απο αυτες που σου ζητανε να τους βγαλεις φωτο, και ειναι οταν τους λες οκζ σε εβγαλα αλλα συνεχιζεις να τραβας για να πετυχεις κατι φυσικο:)
Σπυρο και εμενα το δευτερο κροπ μαρεσει πιο πολυ...

Μια προσπαθεια σε ασπρομαυρο με μια ματζεντοκαφετι θερμη χροια σε στυλ σεπια

Πρωτη φορα που κανω κατι ασπρομαυρο,δεν ειναι καλο σημαδι αυτο!:grandpa:

img8689i.jpg

έντονα υποφωτισμένη, θέλει τουλάχιστον ένα ολόκληρο στοπ υπερφώτιση.

Χμμμ τωρα που την ξαναβλεπω οντως ειναι υποφωτισμενη.

εκανα μια μικρη αλλαγη στη φωτεινοτητα/τονους,αλλα οχι μεγαλη γιατι την ειχα φανταστει λιγο πιο σκοτεινη εξαρχης.
Βεβαια σαν φωτισμος/τεχνικη κτλ...δεν ειναι και οτι καλητερο,απλα μου αρεσε σα συναισθημα η ληψη αυτη.Με τα πορτρετα δεν τα παω καθολου καλα νομιζω!

img8689fi.jpg

Δεν ειχα δει τις πρωτες 50-60 σελιδες εδω να πω την αληθεια μεχρι τωρα,και χθες που τα κοιτουσα ειδα πολλα ωραια πραματα

Μπραβο παιδια:a0210:

Πολυ καλο πορτετο καποιου εν ωρα εργασιας.Μου αρεσει και οπως πιανει και κλεινει τη μυτη του,ο φωτισμος/αποχρωση κτλ,ειναι ατμοσφαιρικη.

Υ.Γ:Η 5d mkii δε μασαει...

Πολύ καλή στιγμή, φωτισμός, καδράρισμα :a0210:
Μου αρέσει πολύ αυτό το φωτεινό σημείο μπροστά από τα μάτια.