Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Θα δοκιμασω να ανεβασω κι εγω μια εδω, αν και μαλλον θα ταιριαζε περισσοτερο σε καποιο θεμα της επεξεργασιας, μια και ο κυριος λογος που την ανεβαζω ειναι για σχολια στην επεξεργασια περισσοτερο (αντε και για το μοντελλο:flipout:)....

attachment.php

ΥΓ... και επειδη πολυ μας αγριεψε ο Paul με τα πορτραιτα του...:grinning-smiley-043

:speechless-smiley-0

Ασε,τωρα που ειμαι φανταρος δε κανει να βλεπω τετοια...η κατασταση επιδεινωνεται:D

Για να σας επαναφέρω στην τάξη...
Δεν ειναι κλασσικο πορτραίτο απλά μου άρεσε η στιγμη
Χωρις επεξεργασια περα από resizing

Attachments

• DSC_4720_1.jpg
    DSC_4720_1.jpg
    36 KB · Views: 48

γλαμουριες:)
τελικα σημαντικο ειναι να εχεις μπροστα σου ενα καλο μοντελο, διευκολινει πολυ την ολη διαδικασια:)

4486334031_0a19f3c48c_o.jpg

και μια δοκιμη για διαφορετικο ασπρομαυρο

4486984690_27614601eb_o.jpg

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

τελικα σημαντικο ειναι να εχεις μπροστα σου ενα καλο μοντελο, διευκολινει πολυ την ολη διαδικασια:)

Άλλους όμως τους κάνει και δυσανασχετούν ένα τέτοιο μοντέλο :flipout:

ΥΓ... και επειδη πολυ μας αγριεψε ο Paul με τα πορτραιτα του...:grinning-smiley-043

Ευγε... εκανες στροφη στην ποιοτητα...:grandpa: εμφανης η βελτιωση της τεχνικης σου...:flipout:

Paul, respect για την ατάκα! Υποθέτω εννούσες έμπειρο μοντέλο πέραν του όμορφου αλλά έγραψες!

Δυο παρατηρήσεις, που κανονικά δεν θα τις έπερνα υπόψη αλλα στο glamour τις κοιτάνε νομίζω. Στην πρώτη έχουν καεί αρκετά σημεία στην φόρμα, αλλά φαντάζομαι την δυσκολία του άσπρου στο άσπρο. Και στην δεύτερη έχεις κόψει λίγο την μύτη απο το ένα παπούτσι.
Κατα τα άλλα η πρώτη είναι εξαιρετική, και η πόζα της κοπελιάς πολύ καλή!

Παύλο είσαι σε πολύ καλό δρόμο!
Το μοντέλο είναι επαγγελματίας μάλλον ε;
Μπράβο σου!

Αλεξ ναι εννουσα την εμπειρια:)
εχεις δικιο, κριμα για το παπουτσι , αλλα μαρεσε πολυ σαν καδρο, μαλλον θα προσθεσω απλα απο αριστερα χωρο στο photoshop.
george, η κοπελα δεν ειναι μοντελο, απλα ειναι natural poser μαλλον :)

Απάντηση: Πορτρέτο

Ο φωτισμός είναι πάρα πολύ καλός (παρότι ξέφυγαν λίγο τα λευκά), εξελίσσεσαι σε πραγματικό μάστορα του φωτός.

Πως ήταν η Ταϋλάνδη;

Tα λευκα μπορει να ξεφυγαν λιγο και κατα την επεξεργασια,γιατι το φοντο τον εκαψα επιτηδες και με αυτο καηκαν και τα ρουχα λιγο:)
Η Tαυλανδη ηταν φοβερη, θα ανεβασω και φωτος και εδω, ολο δεν εχω χρονο:)

Πρώτη μέρα στην καινούργια γειτονιά, μια φωτό μπροστά απο το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο της.

4494535212_189c4c7620_o.jpg

Μόλις βρώ ενα τρίποδο (έχει πολλά φωτογραφικά μαγαζια εδώ, δεν θα αργήσω...) θα κάνω ενα πανόραμα! Μέχρι τότε αυτο το snapshot με το κινήτο...

Ισπανια??:)
Aλλη μια απο την ιδια σειρα

4499989718_2bb30d4c8a_o.jpg

και ενα αλλο,που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,αλλα μαρεσει πως εγραψε ο φακος

p4011888a2day2.jpg

Στην δευτερη και εμενα μου αρεσει. Ξερεις μονο τι μου χτυπαει εε? Διορθωνεται βεβαια και μετα την ληψη ισως.
Η αντανακλαση στο κατω δεξιο χειλος του μοντελου. Σε αποπροσανατολιζει.

Ωραια αυτή η σειρά! Έχει διαφορά μεγάλη όταν το μοντέλο έχει διάθεση/ξέρει να ποζάρει.

Γερμανία Paul, Κολωνία. Είναι ο καθεδρικός ναός, ή για τους φίλους Dom. Εντυπωσιακό κτήριο, και την πλευρά αυτή που φαίνεται πίσω, την χτυπάει κάθε απόγευμα ενα εξαιρετικά γλυκο φως. Δεν είμαι της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας ή μνημείων, αλλα αυτή φωνάζει ακόμα και σε μένα... Μόλις τακτοποιηθώ λίγο και τελιώσω με την εγκατάσταση θα βγώ για φωτογραφίες...