Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

DSC_3626.JPG
DSC_3635.JPG

Last edited:
Re: Πορτρέτο

Πέντε μέρες διακοπές τι να σου κάνουν...ευτυχώς που υπάρχει και η μηχανουλα καβατζα,για να κρατήσει τις στιγμές ξεγνοιασιάς,δίνοντας τροφή στο μυαλό ετσι ώστε να τις διαμορφώσει ανάλογα....

Παρακάτω ένα κολάζ (ιδέα της στιγμής),που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια ενός φίλου και την προσεκτική επιλογή των θεμάτων των backround των δυο φωτογραφιών....

Το μόνο που πέρασε απαρατήρητο ήταν το χρώμα του ενός εκ των δυο χαρακτήρων της σειράς (Miami Vice)...:bang::speechless-smiley-0

126-1.jpg

Ας είναι καλά η αυτοφωτογραφιση...τρελό respect σε δαύτη...

Με διάθεση "In The Winter Time" ,, νταλα καλοκαίρι

_1014063nnn.jpg

hgjh.jpg

Last edited:

H απολυτη... σε διπλη καλοκαιρινη συσκευασια...:drummer:

attachment.php

attachment.php

και μια μπονους....:idea:

attachment.php

Attachments

• _MG_2310.jpg
    _MG_2310.jpg
    50.8 KB · Views: 233
  • _MG_2342 as Smart Object-1.jpg
    _MG_2342 as Smart Object-1.jpg
    57.3 KB · Views: 234
  • _MG_2351 as Smart Object-1.jpg
    _MG_2351 as Smart Object-1.jpg
    49.7 KB · Views: 234

Κρίμα.

Σε 10 χρόνια που δε θα μπορεί να πουλάει πλέον σεξ, να δω τι θα κάνει...:damnyou:

Αυτή τουλάχιστον θα έχει δουλειά για δέκα χρόνια ακόμα...

Να δω εμείς τι θα κάνουμε σε λίγους μήνες-bye-

μία φωτο τραβηγμένη με την eos 7d, φακό τον ef-s 15-85, και επεξεργασμένη στο photoshop για να γίνει α/μ, με προσθήκη εφέ film grain.....

Last edited:
Απάντηση: Re: Πορτρέτο

μία φωτο τραβηγμένη με την eos 7d, φακό τον ef-s 15-85, και επεξεργασμένη στο photoshop για να γίνει α/μ, με προσθήκη εφέ film grain.....

Φίλε μου προσπάθησε να βάλεις σωστά το link απο το dpgr γιατί η φωτογραφία δεν ανοίγει μεγαλύτερη απο το thumbnail

Last edited:

συγνώμη... τα θαλάσσωσα προσπαθώντας να βάλω ένα αυτοματοποιημένο link...:bang:
ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που η φωτογραφία έχει ανέβει σε άλλο forum...
displayimage.php

Last edited:

??? εννοείς το πολωτικό? που φαίνεται ότι είχα φίλτρο πάνω? (μην μου πεις ότι το κατάλαβες από την απόδοση των χρωμάτων, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!)
εννοείς στην ασπρόμαυρη?(film grain?)

Last edited:

Εμένα μου αρέσει καλύτερα η έγχρωμη. Στην ασπρόμαυρη η αριστερή πλευρά είναι καμμένη και η δεξιά σκοτεινή. Και το grain την "αγριεύει" λίγο.
Στην έγχρωμη αν είχες καδράρει λίγο πιο αριστερά να φαίνονται και τα ροζ τριαντάφυλλα ολόκληρα θα ήταν καλύτερη.

εμενα μαρεσει η ασπρομαυρη πιο πολυ, και ασ ειναι καμμενη λιγο:)

Εμένα μου αρέσει καλύτερα η έγχρωμη. Στην ασπρόμαυρη η αριστερή πλευρά είναι καμμένη και η δεξιά σκοτεινή. Και το grain την "αγριεύει" λίγο.
Στην έγχρωμη αν είχες καδράρει λίγο πιο αριστερά να φαίνονται και τα ροζ τριαντάφυλλα ολόκληρα θα ήταν καλύτερη.

έχεις δίκιο για το καδράρισμα. την φωτογραφία την πήρα κυριολεκτικά "στο πόδι" για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές οι εκφράσεις και δεν πρόσεξα το κάδρο. έχω το ελάττωμα να προσέχω μόνο το θέμα όταν τραβάω φωτογραφία, και να μην προσέχω αρκετά τον περιβάλλοντα χώρο. με την τακτική αυτή έχω καταφέρει να καταστρέψω ακόμα και απλές αναμνηστικές φωτογραφίες (π.χ. να φαίνεται η καράφλα του κυρίου που κάθεται στο δίπλα τραπέζι, η απλώστρα με τα ρούχα στο βάθος του δωματίου και άλλα ωραία!!!)

εμενα μαρεσει η ασπρομαυρη πιο πολυ, και ασ ειναι καμμενη λιγο:)

και εμένα! έχω μία ψύχωση με το πολύ έντονο κοντράστ και τον υπερβολικό κόκκο. μπορεί τεχνικά να μην είναι σωστό, αλλά εμένα μου δημιουργεί από μόνη της η "τεχνοτροπία" αυτή έντονα συναισθήματα....